Freeport Cruises

Freeport Cruise

Een winkelparadijs

Vaar tijdens een MSC Cruises in de Caribbean naar Freeport, de op één na grootste stad van de Bahama's na Nassau, en omring uzelf met witte zandstranden en turquoise wateren. Waar het ooit de hoofdstad van Grand Bahama was totdat het in de jaren vijftig naar West End werd verplaatst, is Freeport vandaag de dag uitgegroeid tot een toeristisch centrum bij uitstek met parken, natuurreservaten, watersporten en de vrijhandelszone.

 

Het belangrijkste commerciële district van Freeport is gecentreerd op The Mall, gelegen tussen Ranfurly Circus en Churchill Square. 

 

De vrolijke wijk Lucaya bij de haven biedt prachtige hotels aan het strand, modieuze clubs en pubs, zorgvuldig onderhouden gazons en struiken en nette, snoepkleurige winkels en huizen.

 

Boek een MSC Cruises Excursie en verken de kronkelende paden van Garden of the Groves, een botanisch hoogtepunt in de binnenstad dat wordt gedomineerd door een grote vijgenboom. Volg een begeleide wandeling of verken het zelf en bewonder de weelderige vegetatie, vogels, watervallen, fonteinen en een pittoreske kapel. Kinderen zullen ruimte vinden om te spelen op de Fern Grove Trail, met lommerrijke schaduw tussen kalkstenen rotsblokken aan weerszijden.

 

Of ontdek een "bijna" geheim paradijs en kijk uit voor dieren in het wild tijdens een begeleide kajaktocht door 40 hectare aan mangroven, palmbomen in het Lucayan National Park. Het park, opgericht in 1982, herbergt grotten die deel uitmaken van 's werelds meest uitgebreide kalksteengrotsystemen onder water, met één grotingang die toegankelijk is via een trap.

 

Als u van winkelen houdt, Freeport is belastingvrij en de perfecte plek voor winkeltherapie. Mis de spectaculaire openluchtmarkt van Freeport op Port Lucaya Marketplace niet vanwege de vele boetieks, restaurants, cafés, Bahamaanse ambachtslieden en stroverkopers. Er is hier voor ieder wat wils.

Cruises van / naar Freeport in 2023

Excursies en activiteiten Freeport