Pointe-à-Pitre Cruises

Cruise to Pointe a Pitre, Guadeloupe | MSC Cruises

De majesteit van de natuur, botanische tuinen, onbewoonde eilandjes

Wanneer u aankomt op een MSC Cruise in Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, ontdekt u een Franse parel in de zuidelijke Caraïben, of zoals inheemse eilandbewoners het noemden, "Karukera", het "eiland met prachtige wateren". De Creoolse cultuur en keuken van Guadeloupe zijn een mengeling van vele invloeden, waaronder Frans, Afrikaans, Indiaas en Oost-Aziatisch.

 

Maak een schilderachtige MSC Cruises Excursie naar het Guadeloupe National Park, door UNESCO uitgeroepen tot World Biosphere Reserve. Gelegen in het zuiden van Basse-Terre, heeft het park een van de mooiste bossen in het Caribisch gebied en de hoogste top van het eiland, de Soufrière-vulkaan. Baan een weg naar de drie prachtige watervallen van Carbet op de lagere hellingen van La Soufrière. De tweede waterval, ongeveer 110 meter hoog, is te bewonderen vanaf een hangbrug. Deze prachtige watervallen behoren tot de meest bezochte locaties op Guadeloupe. 

 

De botanische tuin van Valombreuse is een must-see voor liefhebbers van tuinen, en met 500 soorten in zijn collectie kunnen niet veel andere tuinen ter wereld beweren dat ze gelijk zijn. Verscholen tussen de bergen en de zee, is het een rel van tropische planten en bloemen en de thuisbasis van vele vogels, waaronder bloemminnende kolibries en pauwen.

 

Ga langs de zuidkust van Grande Terre tijdens een MSC Cruises Excursie naar St. Anne, een mooi vissersdorpje met boulevard aan zee, en bezoek vervolgens de veel gefotografeerde Pointe des Châteaux, een ongelooflijke rotsformatie gebeeldhouwd door de wind, gevolgd door een stop in Morne-à-L'Eau, een stad die bekend staat om zijn artistieke begraafplaats met zwart-witte dambordgraven.

 

U kunt ook wegglippen op een catamaran van Pointe-à-Pitre tijdens een excursie naar het onbewoonde eilandje Gosier, een klein juweeltje dat je roept met zijn weelderige gebladerte, witte zandstranden, een charmante kleine vuurtoren en het intense blauw van de zee.

Cruises van / naar Pointe a Pitre in 2023

Excursies en activiteiten Pointe a Pitre