Cabo San Lucas

Cabo San Lucas Cruise

Een stad tussen de woestijn en de oceaan

Mexico is een wild land waardoor reizigers intense emoties hebben, en verrast worden door de felle kleuren, de geuren van de kust en de bergen die duik in de blauwe oceaan. We hebben het over Cabo San Lucas, een schitterende locatie die in uw hart zal blijven, bereikbaar dankzij uw MSC World Cruise. Gelegen waar de warme wateren van de Golf van Californië de koude Stille Oceaan ontmoeten, Cabo San Lucas is een stad die de pracht van de oude geschiedenis behoudt.

U hoeft alleen maar rond te kijken om te beseffen dat je in een betoverde land bent: woestijnrotsen bieden speelse kleuren en vormen die samenmengen met de kleurschakeringen in het water. Dit is de plek om de grootste migraties van walvissen en bultruggen te bewonderen tijdens hun doorgang naar de Stille Oceaan. Cabo stranden staan bekend om het fijne witte zand, dat hen kenmerkt, zoals die te vinden op Playa del Amor, die rustig en verleidelijk is met een primitieve charme.

In de omgeving is één van de meest bezochte plaatsen in het gebied, El Arco, een enorme boog van rots dat boven het water steekt als een soort waterval, en creëert een prachtige ligging dat direct gelegen is aan het strand in Cabo. Een ander brandpunt van uw MSC Cruise excursie zal de stad San José del Cabo, ideaal voor diegenen die een voorkeur hebben voor rust en natuur. Hier vindt u het enige koraalrif bewoond door harde koralen, een natuurlijke habitat voor tal van spectaculaire diersoorten. In de omgeving van de Art District, kunnen kunstliefhebbers ook genieten van het culturele centrum van het gebied met schilderijen, sculpturen, foto's, prenten en sieraden van kunstenaars uit de hele wereld.

Met MSC Cruises zijn de wonderen van de wereld binnen handbereik.

Cruises van / naar Noumea in 2023

Excursies en activiteiten Noumea