Costa Maya Cruises

Tulum, Mexico, Chichén Itzá, Xplor Park

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Costa Maya.

Is de zee helemaal uw element? Word u nooit moe van het waarnemen van de voortdurende beweging van de golven? Laat u meeslepen naar de Costa Maya tijdens een cruise in de Caribbean, een gebied omgeven door tropische stranden en met de oude verrukkingen van de pre-Columbiaanse beschaving.

 

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Prachtige Maya-ruïnes
• Wilde dieren en weelderige vegetatie
• Spannende en leuke activiteiten in zeewater


Een MSC Excursie neemt u mee weg van de drukte van moderne steden om de kalmte en rust te bewaren die tegenwoordig de oude ruïnes van de Maya-steden omringt. Een ongelooflijke duik in het verleden gemaakt van piramides, versterkte muren, sculpturen, gekleurde stenen, decoraties, uit een beschaving die ooit al in de voorhoede stond op het gebied van wiskunde, astronomie en architectuur in 2000 voor Christus.

Houdt u van natuur ontdekken? Een MSC Excursie helpt u de wilde dieren en weelderige vegetatie te ontdekken die Costa Maya kenmerken. Een bad in de mangroven, een foto van de roze en witte flamingo's, een onverwachte waarneming van een buidelrat of een half slapende krokodil zijn slechts enkele van de dingen die u kunt tegenkomen.

Met een MSC Excursie kunt u genieten van spannende en leuke wateractiviteiten: van duiken in 's werelds meest benijdenswaardige wateren tot waterskiën, windsurfen, diepzeevissen, snorkelen, kajakken, cruisen op een catamaran of zelfs jachtrijden. Costa Maya zal je niet teleurstellen!


Cruises van / naar Costa Maya in 2023

Excursies en activiteiten Costa Maya