Puerto Vallarta

Puerto Vallarta Cruise

De stad van de gouden stranden

Goud zand, groene heuvels en een fantastische tropische klimaat, de perfecte plek voor een vakantie vol zon, zee en cocktails op het strand. Puerto Vallarta, gelegen in het hart van de grootste baai van Mexico, is een aangename paradijs dat verschillende locaties combineert, elk met een eigen karakter en bijzondere charme. Tijdens uw MSC World Cruise, krijgt u de gelegenheid om van boord te gaan in een land vol aangename voorzieningen begeleid door het weelderige groen van de Sierra Madre.

In het uiterste zuiden van Puerto Vallarta vindt u het pittoreske Romántica Zone, waar de beroemde Malecón ligt. De promenade, de belangrijkste attractie van het dorp, wordt gekenmerkt door artistieke bestrating in de vorm van tekeningen gemaakt van kiezels. Het is hier, aan de kust, dat u de emblematische zeepaardje vindt, één van de vele bronzen sculpturen die zicht biedt op een adembenemend uitzicht. De tour gaat verder met een stop bij de beroemde Olas Altas Beach, ideaal om te gaan zwemmen, maar vooral om te surfen of te snorkelen.

De Mexicaanse kust biedt niet zomaar gewone stranden, maar echte schatten voor de liefhebbers van de natuurlijke schoonheid van de oceaan, schoonheden die genoten kunnen worden dankzij MSC Cruises. Puerto Vallarta verbergt ook een ander kostbaar juweel, de meest aantrekkelijke van de bezienswaardigheden van de stad. Onze Lieve Vrouw van Guadalupe Kerk, waarvan de klokkentoren majestueus boven de andere gebouwen uitsteekt, wordt bekroond door een smeedijzeren kroon opgehouden door engelen, speciaal ontworpen om te lijken als de ene gedragen door keizerin Charlotte van Mexico.

Zoveel wonderen kan je ontdekken, verkennen, dankzij een MSC World vakantie.

Cruises van / naar Puerto Vallarta in 2023

Excursies en activiteiten Puerto Vallarta