Philipsburg Cruises

Philipsburg Cruise

Eén eiland, twee delen

St. Maarten biedt enkele van de beste vergezichten in het Caribisch gebied en is het kleinste bewoonde eiland ter wereld dat wordt gedeeld door twee landen: Frankrijk in het noorden en Nederland in het zuiden. Nagesynchroniseerd als de echte smeltkroes van het Caribisch gebied, herbergt het 95 vierkante kilometer eiland mensen van 47 verschillende nationaliteiten en meer dan 400 restaurants, met een enorm diverse verscheidenheid aan gerechten.

 

Het eiland heeft ook twee hoofdsteden: Philipsburg aan de Nederlandse kant en Marigot in het Franse deel. Als u eenmaal aankomt op St. Maarten tijdens uw MSC Cruise in de Caribbean, ontdek dan hoe de twee culturen hun zeer verschillende karakters hebben vermengd tijdens een van onze MSC Cruises Excursie.

 

Uw cruise naar St. Maarten zal aanmeren in Philipsburg, in 1763 opgericht door John Philips, een Schotse kapitein bij de Nederlandse marine. Philipsburg, met zijn pastelkleurige West-Indische huizen, staat bekend om zijn belastingvrije winkels langs Front Street, de Great Salt Pond, die het eiland ooit letterlijk 'zijn zout waard' maakte en de aandacht trok van de Fransen en Fort Willem, bouwjaar 1801, met schitterend uitzicht over de baai en de omliggende eilanden.

 

Vanaf daar nemen verschillende MSC Cruises Excursies u mee op een heuvelachtige rit naar de Franse kant van het eiland om Marigot te ervaren. Oorspronkelijk was het een vissersdorp op een moeras waarnaar het werd genoemd, maar Marigot werd de hoofdstad tijdens het bewind van Louis XVI. Fort Louis, dat uitkijkt over Marigot Bay en Anguilla, werd eind 18e eeuw gebouwd om de pakhuizen van de stad met zout, koffie, suikerriet en vooral rum te beschermen tegen de Engelsen. Tegenwoordig toont Marigot schilderachtige kleurrijke peperkoekachtige huizen, smakelijke trottoirbistro's en een markt aan het water met groenten en fruit, kruiden, lokaal vlees en verse vis uit Creoolse hutten die het ontdekken waard zijn.

 

Ook op Rockland Estate kunnen sensatiezoekers andere MSC Cruises Excursies boeken op de Flying Dutchman, een snelle en furieuze tokkelbaanrit waarbij je met een snelheid van maximaal 90 km per uur over de lijn suist. Neem vervolgens de Pirate Sky Ride-kabelbaan terug naar de top van het Crow's Nest, waar verschillende platforms die de berg omringen een panoramisch uitzicht bieden op de naburige eilanden Saba, Sint Eustatius, Saint Barthélemy en Anguilla. Duik vervolgens de berg af op een Schooner Ride-binnenband langs een speciaal ontworpen baan.

 

Bezoek het beroemde Maho-strand, ook wel Airplane Beach genoemd, om een van de populairste plekken en populairste attracties van het eiland te ervaren. Word echter niet te comfortabel. Dit komt omdat u kijkt hoe vliegtuigen slechts een korte afstand boven uw hoofd passeren terwijl ze landen en opstijgen vanaf de korte landingsbaan van Princess Juli-ana Airport naast de deur.

 

Cruises van / naar Philipsburg in 2023

Excursies en activiteiten Philipsburg