Port of Spain Cruise

Port of Spain Cruise

De belangrijkste natuurlijke attractie van de Caribbean

Trinidad en Tobago is een ideale plek om uw toevlucht te zoeken in de natuur, terwijl u ook geniet van de folklore, ritmes en smaken van het eiland, verrijkt door de smeltkroes van culturen die terug te vinden zijn op Afrika, India, Europa, het Midden-Oosten en China.

De Northern Range-bergen van Trinidad, die een kwart van het eiland beslaan, staan bekend om hun ongerepte stranden en oude regenwouden en herbergen bijna 500 verschillende soorten vogels, zoogdieren, reptielen en vissen en 620 soorten vlinders. Het eiland is bekroond met de titel van 's werelds meest milieuvriendelijke bestemming, evenals de belangrijkste natuurlijke attractie van de Caraïben.

 

Zodra u aankomt op een MSC Caribbean en Franse Antillen cruise in de bruisende hoofdstad van Port of Spain, boekt u een van onze schilderachtige ritten om een adembenemend panoramisch uitzicht op Port of Spain te ervaren. Rijd langs opvallende gebouwen zoals het parlement en de rij koloniale huizen die oorspronkelijk zijn gebouwd als privéwoningen, bekend als The Magnificent Seven. Of omring uzelf met exotische bomen en tropische bloemen in de Royal Botanic Gardens, een van de oudste botanische tuinen ter wereld, opgericht in 1818.

 

Als u de stad verlaat, reist u tijdens een MSC-excursie naar de rand van het regenwoud van Trinidad om op te klimmen naar het klooster van de Mount St. Benedictus, bekend als de abdij van Onze-Lieve-Vrouw van ballingschap, 660 voet boven zeeniveau. Het klooster, rustig gelegen in de bergen, werd oorspronkelijk gesticht door Braziliaanse monniken als toevluchtsoord voor monniken en iedereen die onder religieuze vervolging lijdt. Hier biedt uw gids een cultureel en historisch perspectief van de monniken die al tientallen jaren een contemplatief leven leiden. Het klooster verwelkomt mensen van alle religies.

 

Even tot rust komen? Laat ons u meenemen naar Maracas Bay, een populair strand met palmbomen en omgeven door dicht begroeide heuvels. Het is de ideale plek om van de zon te genieten.

Als u op zoek bent naar dieren in het wild, pak dan uw camera en ga met ons mee op een MSC-excursie naar het Caroni Bird Sanctuary. Perfect voor vogelaars, u reist langs de mangroven op een boot of kajak met platte bodem en ziet het nesthuis van de rode ibis en andere soorten. Of rijd door cacao-, citrus- en koffieplantages naar het Asa Wright Nature Center, genesteld in de Aripo-vallei, voor een wandeling door het tropische regenwoud met een natuurgids.

Cruises van / naar Port of Spain in 2023

Excursies en activiteiten Port of Spain