Abu Dhabi

Abu Dhabi Cruise

Het plezier van oneindige luxe

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, waar uw MSC cruiseschip op u wacht, biedt een intrigerend contrast met het uitbundigere Dubai, op iets meer dan een uur rijden langs de kust.
Tot de belangrijkste bezienswaardigheden op uw Emiraten- en Oman- cruises naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten behoort het extravagante Emirates Palace hotel en de nog spectaculairdere Sheikh Zayed Moskee. Bovendien liggen de bezienswaardigheden van Yas Island, locatie van het enorme Ferrari World themapark, iets verderop. 
 
De trekpleister op Abu Dhabi’s Yas Island is een droomexcursie voor alle F1-fans. “Het grootste overdekte pretpark van de wereld” biedt een breed scala aan Ferrari-attracties en vertoningen die leuk zullen zijn voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder de kans om te rijden in een F1-simulator , of om een ritje te wagen in de Formula Rossa-achtbaan

Cruises van / naar Abu Dhabi in 2024

Excursies en activiteiten Abu Dhabi

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader