Sir Bani Yas

Sir Bani Yas Island Cruise

Sir Bani Yas Eiland - Geniet van alle comfort op het schip in combinatie met het plezier op het strand

Een betoverende stop tijdens deze MSC Cruise naar Dubai, Abu Dhabi en Qatar is het eiland Sir Bani Yas.

Het heeft niets te maken met de hypertechnologische vooruitgang die u kunt ervaren tijdens uw reis naar de hoofdstad, Abu Dhabi. 

 

Een MSC strandervaring in Sir Bani Yas staat synoniem voor rust. Het is inclusief barbecue lunch met heerlijke burgers en andere lekkernijen, verse salades en groenten, gebakjes en fruit. U kunt ook genieten van cocktails, ijskoud bier en frisdranken uit één van de 6 bars die op het eiland zijn gelegen. 

 

Er zijn ook een tal van entertainmentmogelijkheden. Van tennis tot volleybal, en van paddle boarding tot snorkelen. We mogen zeker niet de fitness- en dansactiviteiten vergeten, noch de hippe strandfeestjes.

Uw kinderen zullen gedurende deze tijd, dankzij het waterpretpark en de kinderspeelgedeelte, volop genieten van hun vakantie.

 

Zonder het strand te verlaten kunt u genieten van een massage of een schoonheidsbehandeling, gegeven door onze experts van MSC Aurea Spa. Indien u een rondleiding op het eiland heeft geboekt, of dit op het laatste moment wilt doen - dan kunt u terecht bij onze Excursiebalie op het strand.

 

Op Sir Bani Yas, net zoals op de eilanden Dalma en de zes nabijgelegen Discovery Islands, is een enorm natuurreservaat aanwezig waar bedreigde diersoorten ondergebracht worden. Deze zijn afkomstig vanuit het Arabische schiereiland of uit Afrika. 

 

Vooral op Sir Bani Yas kunt u zeldzame dieren zien binnen een beschermd gebied waar het overgrote deel van de dieren, inclusief giraffen, flamingo's en jachtluipaarden, om er maar een paar te noemen, vrij leven. 

 

Tijdens uw cruise naar Abu Dhabi is Sir Bani Yas uw kans om te genieten van leuke excursies of safari's in het wild, of om spannende sporten uit te oefenen. 

 

En voor degenen die kiezen voor de ontspanning van MSC Cruises zijn er stranden en eilandfaciliteiten, waarbij alles is gericht op duurzaamheid, wat zorgt voor een onvergetelijke dag van ontspanning. 

Cruises van / naar Sir Bani Yas in 2023

Excursies en activiteiten Sir Bani Yas