Kopenhagen Cruises

Copenhagen Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Kopenhagen

Kleurrijk Kopenhagen, een bestemming van Noord-Europa Cruises, ligt aan de noordelijke kustlijn van Denemarken, met uitzicht op de uitgestrekte zeestraat. Deze bruisende hoofdstad heeft een Michelin-ster keuken, een levendige kunstcultuur en een schat aan opmerkelijke architectuur.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Het Christiansborg Complex
● De Tivoli-tuinen
● Cruise door de haven van de stad

Tijdens een MSC Cruises-excursie naar het betoverende Kopenhagen ontdekt u het meest prestigieuze gebouw van Denemarken: het Christiansborg Palace. Gelegen op het eilandje Slotsholmen, in het hart van de stad, is dit complex het centrale knooppunt van de regering van Denemarken. Na het overleven van twee grote branden in 1794 en 1884, heeft Christiansborg Palace stijlen uit de barok-, neoklassieke en neobarokke tijdperken. Verken de glinsterende koninklijke ontvangstruimten met de Grote Zaal en de wandtapijten van de Koningin, voordat u stopt bij de kapel, stallen en keuken.

Ervaar de spanning van het pretpark Tivoli Gardens tijdens een MSC Cruises-excursie - een dag ontworpen voor het hele gezin! Fiets naar het park of neem een elektrisch ondersteunde Pedelec om uzelf onder te dompelen in de magie. Laat u betoveren door een wonderland van attracties, kinderspeelplaatsen, winkels en concertzalen. Deze iconische plek was geliefd bij zowel Walt Disney als Hans Christian Andersen en is een perfecte plek voor een picknick.

Bewonder de prachtige hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen vanaf het water tijdens een MSC Cruises-excursie. Maak vanaf Gammel Strand een schilderachtige cruise langs de grachten, waar u zult genieten van een zalig uitzicht op de wijken. Vaar verder door de stad en ontdek een reeks indrukwekkende monumenten, waaronder de ultramoderne Black Diamond (de thuisbasis van de Koninklijke Bibliotheek), Christiansborg Palace, het futuristische Opera House en de historische wijk Nyhavn.

 

Cruises van / naar Kopenhagen in 2023

Excursies en activiteiten Kopenhagen