Tallinn Cruises

Tallin Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Tallinn


Tallinn, gelegen in de Finse Golf, is de hoofdstad van Estland en het culturele epicentrum van het land. Deze bestemming in Noord-Europa heeft middeleeuwse muren, gotische pleinen en kerken en charmante geplaveide straatjes.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Toompea Castle en Alexander Nevsky Cathedral

• Lahemaa National Park

• Het openluchtmuseum

Het Toompea-kasteel, dat op een kalkstenen heuvel boven de oude binnenstad van Tallinn staat, is een enorm 9e-eeuws fort met het huidige parlement van Estland. <readmore>[READ MORE]</readmore> Het kasteel is door de eeuwen heen meerdere malen gerenoveerd en heeft nog steeds de vorm van de 13e en 14e eeuw, evenals de iconische Pikk Hermann-toren van 46 meter hoog. Tijdens een MSC Excursie bezoekt u Toompea voordat u doorgaat naar een ander architectonisch juweel, de Alexander Nevsky-kathedraal. Het gebouw werd voltooid in 1900 en heeft verbazingwekkende mozaïeken, prachtige religieuze iconen en een reeks torens met maar liefst 11 klokken!

Het Lahemaa National Park, gelegen aan de noordkust van Estland, is een vitaal beschermd gebied met dennenbossen en moerassen. Tijdens een MSC Excursie wandelt u door het Viru-moeras waar u natuurlijke poelen, flora en fauna zult zien. Ontdek het historische Kolga Manor, het oudste landgoed van Estland, met zijn opmerkelijke 19e-eeuwse restauratie. Verken vervolgens het enorm beboste Põhja- Kõrvemaa natuurreservaat, waar je misschien een eland, everzwijn of beer kunt spotten!

Het kustgebied Rocca al Mare, ten westen van Tallinn, is de thuisbasis van het immense Estse Openluchtmuseum. Tijdens een MSC Excursie verkent u dit prachtige bospark met zijn 18e en 19e eeuwse landelijke architectuur. Loop rond in deze fascinerende buitenruimte en bewonder de boerenerven, het schoolgebouw, de molens, de kapel en de brandweerkazerne. Dit opwindende hoogtepunt zorgt voor een geweldig dagje uit voor het hele gezin.

Cruises van / naar Tallin in 2024

Excursies en activiteiten Tallin

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader