Parijs Cruises via Le Havre

Le Havre Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Le Havre.

Le Havre ligt aan de Franse oevers van het Engelse Kanaal, aan de monding van de rivier de Seine. Deze bestemming in Noord-Europa staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om zijn moderne architectuur. Hier ontdekt u fantastische musea vol impressionistische schilderijen en prachtige openbare tuinen. Le Havre is ook een perfecte uitvalsbasis om naar Parijs te reizen - de schitterende hoofdstad van Frankrijk.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
● Parijs
● Étretat
● Mont Saint-Michel

Parijs, bekend om zijn elegantie en grandeur, is de ultieme romantische stad. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursie zult u genieten van het zien van de Champs-Élysées voordat u de Eiffeltoren bezoekt, het hoogste gebouw in Parijs. Staar naar de gotische schoonheid van de Notre-Dame-kathedraal en verken de buurt in de buurt van Place de la Concorde. Geniet vervolgens van wat vrije tijd in Galeries Lafayette, waar u bitterkoekjes kunt proeven, het iconische Franse dessert.

Étretat, wordt beschouwd als een belangrijke Franse nationale site. Ongeacht het seizoen, de grandeur van de hoge kliffen en beukende golven is zeker onvergetelijk en zal u ademloos achterlaten tijdens deze MSC Excursie. Kijk uit naar het bekijken van de drie natuurlijke bogen en de formatie die bekend staat als "The Needle". Bovendien heeft Étretat zowel schrijvers als kunstenaars geïnspireerd, waarbij de schilders Monet en Courbet slechts twee voorbeelden zijn. U hebt tijd om deze natuurlijke schoonheidsplek op eigen gelegenheid te verkennen. De tour voert u ook langs vakwerkhuizen, de middeleeuwse kerk van de stad en de overdekte markt. U hebt genoeg tijd om de stad in uw eigen tempo te ontdekken voordat u terugkeert naar Le Havre en het schip.

Mont Saint-Michel, bekend als 'het wonder van het westen', is een getijdeneilanddorp voor de kust van Normandië. Gelegen aan de monding van de rivier de Couesnon, biedt dit UNESCO-werelderfgoed een betoverende ervaring. Tijdens een MSC Cruises-excursie geniet u van een schilderachtige busrit door het prachtige landschap voordat u de imposante 8e-eeuwse torenhoge abdij bezoekt. Loop langs de vestingwerken en geniet van het adembenemende uitzicht over de baai, voordat u de abdijtuinen in trekt.

Cruises van / naar Le Havre (Parijs) in 2023

Excursies en activiteiten Le Havre (Parijs)