Hamburg Cruises

Hamburg Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Hamburg

Hamburg, Duitsland is een prominente Europese haven aan de rivier de Elbe en overbrugt continentaal Europa en Scandinavië. Deze Noord-Europa Cruises kent prachtige gebouwen met uitzicht op de haven, talrijke grachten en de Speicherstadt, 's werelds grootste pakhuisdistrict.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

● Speicherstadt: de pakhuisstad
● Hamburg over land en zee
● Lübeck

Speicherstadt is 's werelds grootste pakhuizencomplex met een oppervlakte van 630.000 vierkante meter. Gebouwd tussen 1883 en 1927, de thuisbasis van opmerkelijke neogotische bakstenen gebouwen - inclusief musea. Verken het doolhof van steegjes, grachten en bruggen tijdens een MSC Cruises-excursie, waar u meer te weten komt over dit beroemde UNESCO-werelderfgoed en de wereldberoemde architectuur.

Hamburg staat bekend om zijn elegante boulevards, statige gebouwen en smaragdgroene parken. Tijdens een MSC Cruises-excursie geniet u van een adembenemende tocht door de grachten, de rivieroever en andere fascinerende bezienswaardigheden van de stad. Begin met een boeiende rit door HafenCity en de Speicherstadt - de historische pakhuiswijk. Bewonder vervolgens de waterwegen van Hamburg per boot en het prachtige uitzicht op de skyline. Ontdek het stadhuis, het botanische park Planten un Blomen, het trendy Jungfernstieg-gebied en de iconische Sint-Michielskerk. Het zicht op 17e-eeuwse huizen in de Krameramtsgasse sluit deze heerlijke tocht af.

Lübeck, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een charmante oude stad aan de rivier de Trave, die wordt gekenmerkt door zijn opmerkelijke gotische architectuur. Maak een schilderachtige MSC Cruises-excursie naar een van de mooiste havens van Duitsland, waar u elegante steegjes, binnenplaatsen en de overblijfselen van een middeleeuwse ontwikkeling zult ontdekken. Bewonder de beroemde Holtenstor (Holsten Gate), het Hospital of Holy Spirit en 's werelds grootste mechanische orgel in de St. Mary’s Church. Geniet ten slotte van een heerlijke Duitse lunch voordat u terugkeert naar Hamburg.

 

Cruises van / naar Hamburg in 2023

Excursies en activiteiten Hamburg