Kiel Cruises

Kiel Cruise

Plan uw cruise en boek uw excursies in de omgeving van Kiel

Kiel is een oude havenstad op het schiereiland Jutland, met uitzicht op de Kieler-fjord in de Oostzee. Deze MSC Noord-Europa Cruise bestemming staat bekend om zijn botanische tuinen, martime-museum, zeilevenementen en maritieme gedenktekens. Verderop vindt u het mooie stadje Lubeck, doordrenkt van middeleeuwse schoonheid. Of ga naar Eutin, de ‘City of Roses’, om het opmerkelijke kasteel met vier vleugels te zien.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Eutin 'City of Roses' en het kasteel
● Lübeck
● Hamburg

Eutin, gelegen in een gebied met verleidelijke turquoise meren, is een vredige stad die dateert uit de 12e eeuw. Tijdens een MSC Cruises-excursie stopt u in de prachtige 'City of Roses' om door de tuinen van Eutin Castle en de straten rond de markt te dwalen.

Lübeck is een historische stad aan de rivier de Trave, bekend om zijn glorieuze gotische architectuur. Een MSC Cruises-excursie naar dit UNESCO-werelderfgoed dompelt u onder in de legendarische sfeer. Geniet van een aangename rit door het Duitse platteland voordat u een schat aan fascinerende attracties ontdekt. Bezoek de beroemde Holsten Gate, de Mariakerk en het ziekenhuis van de Heilige Geest.

Hamburg, de op één na grootste stad van Duitsland, is een toonaangevend financieel, politiek en cultureel centrum. Ontdek alles wat deze geweldige haven te bieden heeft tijdens een MSC Cruises-excursie. Stop bij de 17e-eeuwse Krameramtsgasse, bezoek de barokke Sint-Michielskerk of verken het pakhuisdistrict Speicherstadt met zijn pittoreske grachten. Ontspan vervolgens in het botanische park Planten un Blomen, voordat u gaat winkelen.

Cruises van / naar Kiel in 2023

Excursies en activiteiten Kiel