Berlijn Cruises via Warnemünde

Warnemunde Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Warnemünde.

Warnemünde, gelegen aan de monding van de rivier de Warnow, is een aantrekkelijke Duitse badplaats met elegante architectuur en een prachtig wit strand. Deze bestemming in Noord-Europa is het perfecte startpunt voor een bezoek aan historische steden en de culturele hoofdstad Berlijn.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Berlijn
• Warnemünde
• Lübeck

Berlijn is een stad van immens cultureel, architectonisch en historisch belang, die sinds de val van de Berlijnse muur een grote opleving heeft gekend. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursies brengt u langs enkele van de meest ongelooflijke bezienswaardigheden van de Duitse hoofdstad, waaronder het 17e-eeuwse barokke Rococo Charlottenburg-paleis, de 19e-eeuwse Victory Column en de Kaiser Wilhelm Memorial Church. Verken het gebied rond de Brandenburger Tor, de angstaanjagende 'dodenstrip' tijdens de communistische tijden. Bezoek vervolgens het Holocaust Memorial en Checkpoint Charlie voordat u de Berlijnse muur inneemt.

Gelegen aan de monding van de rivier de Warnow en gesticht in het jaar 1195, biedt de Baltische badplaats Warnemünde bezoekers een aantrekkelijk en schilderachtig stadsbeeld. Verken dit originele landschap te voet tijdens een charmante MSC Excursies. Tijdens deze 2 uur durende wandeling door de stad loopt u naar de promenade langs de Alter Strom - letterlijk de Oude Stroom - haveningang, compleet met afgemeerde vissersboten en jachten, oude huizen, cafés en een vuurtoren uit 1897. U zult meer leren over de geschiedenis van de mooie oude stad terwijl u naar het Kurhaus wandelt, dat in art-decostijl is gebouwd en in 1928 is voltooid volgens plannen die al in 1898 zijn opgesteld. Als u eenmaal bent teruggekeerd naar de Alter Strom, kunt u ook genieten van wat vrije tijd om boodschappen te doen.

Lübeck, met uitzicht op de dramatische Oostzee, is een fascinerende stad met veel gotische architectuur. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en de oude straten herbergen vele schatten, waaronder de machtige Holstenpoort met rode bakstenen, de zeven torenspitsen van de vijf kerken van Lübeck en het 13e-eeuwse Ziekenhuis van de Heilige Geest. Tijdens een MSC Excursie bezoekt u de Mariakerk, de thuisbasis van 's werelds grootste mechanische orgel. Als je stopt bij het Niederegger Café, leert u over de kunst van het maken van marsepein - een leuke ervaring voor het hele gezin!


Cruises van / naar Warnemunde in 2023

Excursies en activiteiten Warnemunde