Dublin Cruises

Dublin Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Dublin

Dublin, de kosmopolitische hoofdstad van Ierland, ligt aan de prachtige oostkust van het land, aan de monding van de rivier de Liffey. Deze bestemming van Noord-Europa Cruises dankt zijn karakter aan prachtige Georgische gebouwen, een uitzonderlijk literair erfgoed en een verzameling gerenommeerde musea.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● The Guinness Story en Dublin City
● Glendalough en het Ierse platteland
● Malahide Castle

Een rondleiding door Dublin is niet compleet zonder een stop bij het Guinness Storehouse, een populaire toeristische attractie in St. James 'Gate Brewery, de thuisbasis van Guinness-bier sinds 1759. Tijdens deze MSC Cruises-excursie bezoekt u de geboorteplaats van deze beroemde Ierse stout, gevierd om zijn donkere kleur en karakteristieke smaak. Ontdek de geschiedenis van het meest iconische bier van Ierland, geholpen door opwindende multimedia-displays. Bezoek daarna de Gravity Bar op de zevende verdieping, voor een dorstlessende pint en uitzicht over de stad.

Maak een MSC Cruises-excursie door het serene Ierse platteland en stop bij de kloosterruïnes van Glendalough. Ga naar het zuiden naar het Wicklow-gebergte met zijn prachtige groene valleien, waar het land beroemd om is. Bezoek County Wicklow, ook wel bekend als de ‘Garden of Ireland’, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het landschap. Stop daarna bij de kloostergang Glendalough, een voormalige 19e-eeuwse bedevaart, omgeven door vredige heuvels en meren.

Malahide Castle, op slechts enkele minuten van Dublin, is een MSC Cruises-excursie ontworpen voor het hele gezin! Gebouwd in de 12e eeuw, heeft het kasteel een klassiek verhalenboek uiterlijk, dankzij de majestueuze torens en de hemelse botanische tuinen. Als onderdeel van de Portrait Collection, in bruikleen van de National Gallery, neemt u schilderijen van de familie Talbot en de Ierse rebel Wolfe Tone in u op. Daarna gaat u naar de stad Malahide en Howth, waar u stopt bij een lokale pub!

 

Cruises van / naar Dublin in 2023

Excursies en activiteiten Dublin