Amsterdam

Amsterdam Cruise

Terugdenken aan Venetië

Amsterdam is een kleine, sympathieke stad die mooi is om te zien en leuk is om te verkennen.
Tijdens uw vakantie in Nederland zult u zich bij aankomst met een MSC Cruise van Noord-Europa onmiddellijk thuis voelen in de hoofdstad en gefascineerd raken door de mengelmoes van provinciale en kosmopolitische elementen gevormd door de liberale tegencultuur die in de jaren 60 van de vorige eeuw de overhand nam.

Ook interessant zijn de openluchtevenementen die worden gehouden in de zomer, de gezelligheid van de clubs en bars en niet te vergeten het taalgevoel van de Nederlanders: bijna iedereen die u tegenkomt in Amsterdam tijdens uw MSC cruise in Nederland spreekt nagenoeg perfect Engels.

Blijf niet aan boord: Amsterdam verdient een echt bezoek met een excursie aangezien het wemelt van de wereldbekende toeristische bezienswaardigheden. Zoals het Anne Frank Huis waar Anne en haar familie onderdoken tijdens

Cruises van / naar Amsterdam in 2024

Excursies en activiteiten Amsterdam

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader

REIS NAAR DE CRUISE TERMINAL VAN Amsterdam

Terminal adres:

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam

 

Hoe bereikt u de haven met de auto:

Verlaat de Ringweg A10 bij afslag S114 (Zeeburg, Centrum, Artis, IJburg). Sla linksaf aan het einde van de afrit en ga rechtdoor. Wanneer u de Piet Heintunnel bereikt, gaat u op de rijbaan voor het Centraal Station staan. Ga aan het einde van de tunnel rechtsaf. De ingang van de Passenger Terminal Amsterdam bevindt zich 1 km verderop aan de rechterkant van de weg. Om de ingang en de parkeergarage te bereiken gaat u bij het 4e stoplicht rechtsaf.

Bekijk tarieven
arrow back

Parkeer tarieven

Verlaat Amsterdam Centraal Station via de uitgang Noord (Noord). Eenmaal buiten het station slaat u rechtsaf en volgt u het IJ-meer tot u de brug bent overgestoken, dan ziet u aan uw linkerhand de Passenger Terminal Amsterdam.
Reistijd: 15 minuten lopen.

Luchthaven Schiphol ligt op korte afstand van het stadscentrum.
Er is een directe treinverbinding vanaf de luchthaven naar Amsterdam Centraal Station.
Reistijd: ongeveer 15 minuten.

U kunt ook een taxi nemen buiten de luchthaven, voor de aankomsthal. Volg de aanwijzingen en borden voor de officiële taxi's, accepteer geen rit van chauffeurs die u binnen de luchthaven benaderen.
Reistijd: ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Bekijk tarieven
arrow back

Parkeer tarieven