Andalsnes Cruises

Andalsnes Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Åndalsnes

De heerlijke Noorse haven van Åndalsnes, een bestemming van Noord-Europa Cruises, ligt aan Isfjorden in het noordelijke uiteinde van de Romsdalen-vallei. De stad is de thuisbasis van de Romsdalsfjord, een van de meest adembenemende fjorden van het land, bekend om zijn dramatische pieken en diepblauwe waterweg. Met zijn superieure locatie is Åndalsnes een ideaal startpunt voor spannende excursies in de buurt, waaronder de spectaculaire Stigfossen-waterval en de schilderachtige Rauma-spoorlijn.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

● Stigfossen-waterval
● Trollstigen: de Trollenweg
● De Rauma-spoorlijn

Kies een MSC Cruises-excursie naar de Stigfossen-waterval, gelegen in de dramatische regio Trollstigen. Hier krijg u toegang tot een van de meest spectaculaire waterwonderen van Noorwegen, 700 meter boven zeeniveau. Of u nu de voorkeur geeft aan toeren op een comfortabele touringcar of een elektrisch aangedreven Pedelec-fiets, u zult niet teleurgesteld zijn! De 240 meter hoge waterval van Stigfossen is vanuit meerdere gezichtspunten te zien en wordt omgeven door majestueuze bergen.

Ontdek de panoramische pracht van Noorwegen tijdens een MSC Cruises-excursie, te beginnen met een schilderachtige busrit langs de betoverende Trollstigen, ook wel bekend als de 'Trolls Road'. Deze dramatische route stijgt slangachtig rond de contouren van de berghelling tot het hoogste punt - de buitengewone Trollstigheimen. Geniet hier van een adembenemend uitzicht op de omliggende landschappen, waaronder de ongerepte Isterdal-vallei.

Het charmante stadje Åndalsnes is de laatste stop op de schilderachtige Rauma-spoorlijn. Tijdens een magische MSC Cruises-excursie passeert u sfeervolle fjorden, ruige bergen en andere buitengewone landschappen. Leun comfortabel achterover en overweeg een terrein gemarkeerd door de smaragdgroene rivier de Rauma en het adembenemende Trolltindane-gebergte. Mis de kans niet om een foto te maken van de beroemde Kylling-brug, een van de meest gefotografeerde gebouwen in Noorwegen!

 

Cruises van / naar Andalsnes in 2023

Excursies en activiteiten Andalsnes