Bergen Cruises

Bergen Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Bergen

De havenstad Bergen, een gedenkwaardige bestemming van Noord-Europa Cruises, wordt beschut tegen de Noordzee door prachtige fjorden en eilanden. Bryggen, de Hanzestad, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door een sterk middeleeuws erfgoed en kleurrijke houten huizen.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

● De charme van de oude wijk van Bergen
● Fjordcruise
● Het uitzicht vanaf de berg Fløien

Maak een MSC Cruises-excursie naar het oude fort van Bergenhus om de Håkonshallen te bewonderen, een ceremoniële zaal gebouwd in de 13e eeuw door koning Håkon Håkonsson. Kijk vervolgens naar de Rosenkrantz-toren, een van de belangrijkste renaissancemonumenten in Noorwegen. Verken Bryggen - een UNESCO-werelderfgoedlocatie - en de historische Hanzekade, bekend om zijn felgekleurde architectuur. Wandel over geplaveide straten langs houten gebouwen met puntgevels waar u restaurants, boetieks en kunstenaarsstudio's zult ontdekken.

Bekijk een van de meest spectaculaire fjorden van Noorwegen tijdens een onvergetelijke MSC Cruises-excursie. Vaar over de Byfjorden en ontdek smalle baaien, ruige bergen en een scala aan prachtige eilanden. Laat u betoveren door het uitzicht op het historische Bergen met uitzicht op de sfeervolle Vågen-baai, voordat u het pittoreske Eidsvåg en zijn prachtige natuurlijke landschappen gaat verkennen.

Ontdek de majestueuze Mount Fløien tijdens een MSC Cruises-excursie. Deze populaire attractie biedt uitzicht op het prachtige schiereiland Bergen en de omliggende fjorden en bergen. Neem de beroemde Fløibanen-kabelbaan naar het uitkijkplatform waar u het spektakel hieronder kunt bewonderen - zie historische havengebouwen, een netwerk van wijken en machtige schepen aangemeerd in de haven. Als u uw echt avontuurlijk voelt, ga dan te voet de berg op. Hier vindt u paden, wandelroutes en paden met prachtige panorama's.

 

Cruises van / naar Bergen in 2023

Excursies en activiteiten Bergen