Hellesylt Cruises

Hellesylt-Geiranger Cruise

Plan uw cruise en boek uw excursies naar Hellesylt

Hellesylt, Noorwegen - een Noord-Europa Cruise bestemming - ligt aan het hoofd van de adembenemende Sunnylvsfjorden. Het dorp ligt tegen dramatische bergen en is het perfecte startpunt om de prachtige Briksdal-gletsjer te bereiken, onderdeel van het Jostedalsbreen Glacier National Park.

MSC Cruises-excursies bieden veel spannende dingen om te zien, waaronder:

● Mount Dalsnibba
● Landen van de trollen - Trollstigen
● Briksdal-gletsjer

Ontdek de glorieuze Geirangerfjord, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, tijdens een MSC Cruises-excursie. Reis vanuit de haven van Hellesylt over de Stryn-bergen, langs prachtige meren en watervallen. Bereik de 1500 meter hoge berg Dalsnibba, die een panoramisch uitzicht biedt over de Geirangerfjord. Hier zult u 15 km aan dramatische landschappen bewonderen, dus vergeet niet uw camera mee te nemen!

Bezoek het spannende Land of the Trolls tijdens een MSC Cruises-excursie. Bekijk de machtige Hellesylt-waterval en de majestueuze Sunnylvsfjorden. Na een ontspannen tocht met de veerboot waag u uw langs de Norddalsfjord naar de vruchtbare vallei van Valldal. Hier neemt u de spectaculaire Gudbrand-kloof in u op voordat u de berg beklimt. Geniet van een prachtig uitzicht op de Isterdalen-vallei en daal af naar de Trollstigen-weg. Steek vervolgens de Norddalsfjord over met de veerboot om de prachtige watervallen van Geiranger te bewonderen.

Een dag vol schilderachtige pracht wacht op u tijdens een MSC Cruises-excursie, waar u kunt genieten van een ontspannen busrit vanuit het dorp Hellesylt, langs betoverende fjorden en ruige bergen. Aan de oevers van het Oldenmeer bezoekt u de Briksdal Mountain Lodge, het startpunt van een mooie wandeling van 1,5 uur. Verken de spectaculaire Briksdal-gletsjer, een uitloper van de grootste gletsjer van Europa: het monumentale Jostedal!

 

*Gasten die geen excursie hebben geboekt bij MSC kunnen niet ontschepen in Hellesylt maar alleen in Geiranger.

Cruises van / naar Hellesylt-Geiranger in 2023

Excursies en activiteiten Hellesylt-Geiranger

*Gasten die geen excursie hebben geboekt bij MSC kunnen niet ontschepen in Hellesylt maar alleen in Geiranger.