Longyearbyen Cruises

Longyearbyen Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursie naar Longyearbyen.

De Svalbard-eilanden, een bestemming in Noord-Europa, zijn een drietal eilanden in de Noordelijke IJszee, halverwege tussen het vasteland van Noorwegen en de Noordpool. Geniet vanaf de berg Sarkofagen van het uitzicht op de schilderachtige fjorden en Longyearbyen, het noordelijkste stedelijke centrum ter wereld!

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Rib Boat Adventure naar Glacier Front
• Wandelen naar / op gletsjer
• Cruise Tours

Maak een spannende MSC Excursie over de majestueuze Isfjorden, waar u kunt genieten van buitengewone uitzichten vanuit het comfort van een RIB (Rigid Inflatable Boat). Kijk uit naar zeehonden die op het ijs zonnebaden, zeevogels vissen in de Arctische wateren en majestueuze bultruggen! Bekijk de indrukwekkende gletsjers van dichtbij voordat u tijd doorbrengt met het verkennen van de fjord. Uw gids serveert drankjes en koekjes terwijl u geniet van de geweldige sfeer.

Wandel door de geweldige Noorse natuur tijdens een MSC Excursies. Als u de top van de Foxfonna-gletsjer bereikt, geniet van een adembenemend uitzicht op de omringende ijskappen. Geniet van de indrukwekkende landschappen rond de berg Sarkofagen voordat u over de uitgestrekte Longyear-gletsjer wandelt. Geniet van het uitzicht, adem de frisse Noorse lucht in en maak prachtige foto's.

Vaar door de ruige arctische landschappen van Noorwegen tijdens een MSC Excursies. U zult genieten van een spectaculair uitzicht op de valleien en kliffen en de natuurlijke habitats van zeevogels. Ontdek de verbazingwekkende landschappen van de Esmark-gletsjer voordat u de beroemde Sassenfjorden en Tempelfjorden gaat verkennen. Houd uw ogen open voor tal van dieren in het wild, waaronder zeehonden, blauwe vinvissen en ijsberen.

 

Cruises van / naar Longyearbyen (Spitsbergen) in 2023

Excursies en activiteiten Longyearbyen (Spitsbergen)