Maloy Cruises

Cruise to Maloy, Norway | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Maloy en omgeving

Maloy ligt op het pittoreske eiland Vagsoy in de provincie Vestland in Noorwegen. De golvende bergen vormen het decor voor een groot aantal charmante huizen, een neogotische kerk en een haven vol dobberende bootjes. Hier kunt u door de straten slenteren en versgevangen visgerechten proeven of ontspannen op Refviksanden, een zilverkleurig zandstrand van bijna anderhalve kilometer lang. 
Maloy, een MSC bestemming voor Noord-Europa, is een toegangspoort tot de ongerepte wildernis van Noorwegen en een groot aantal spannende avonturen. Blijf in de stad en meng u onder de lokale bevolking of ga op verkenning in de omliggende regio. 

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• Måløy Raid Centre 
• Vuurtoren van Kråkenes 
• Nave Deer Farm

Het Måløy Raid Centre (een interactief museum) biedt een fascinerend dagje uit voor wie de stad wil verkennen. In een karakteristiek crèmekleurig gebouw worden bezoekers getrakteerd op een dramatisch verhaal over de eerste grootschalige oorlogsoperatie van Maloy - een strategische overwinning van de geallieerden op Hitlers nazileger.

Als u een enthousiaste kustfotograaf bent met een voorliefde voor dramatische vergezichten, dan is een bezoek aan de vuurtoren van Kråkenes een must. Dit historische gebouw, dat op een steile rots boven de oceaan uitsteekt, werd in 1906 opgericht als een belangrijk oriëntatiepunt. 

Ontmoet viervoeters op Nave Hjortefarm, een sfeervolle hertenboerderij (die ook lama's en kasjmiergeiten huisvest) in het nabijgelegen dorp Bryggja. Kinderen kunnen ponyrijden en de dieren voeren, terwijl volwassenen kunnen leren hoe ze een bijl moeten werpen, een pijl en boog kunnen gebruiken of met een waterfiets het serene Navevatnet-meer kunnen bevaren.

Cruises van / naar Maloy in 2023

Excursies en activiteiten Maloy