Narvik Cruises

Cruise to Narvik, Norway | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Narvik en omgeving

Narvik in Noorwegen, 135 mijl binnen de poolcirkel, is een van de meest noordelijke steden ter wereld en een Vikingnederzetting uit de Bronstijd. Hier staan uitnodigend gekleurde huizen tegen een achtergrond van ontzagwekkende bergen - een landschap dat bekend staat om zijn onovertroffen wandelmogelijkheden.
In de zomer baadt het landschap in de warme stralen van de middernachtzon, terwijl de koudere maanden een kans bieden om het magische noorderlicht te zien. Narvik, een MSC Noord-Europa Cruises bestemming, is een plek waar men zich volledig kan onderdompelen in Noorse tradities voordat men zich in de met fjorden bezaaide wildernis waagt.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• Polar Park bezoek
• Narvik van bovenaf via de kabelbaan
• Sami Familie Tradities

Voor dierenliefhebbers is een bezoek aan het afgelegen wildlifecentrum Polar Park een absolute must. In een 110 hectare grote natuurlijke omgeving kunt u van dichtbij kennismaken met enkele van de meest iconische roofdieren van Noorwegen, waaronder wolven, lynxen, beren en de ongrijpbare poolvos.
Maak een rondleiding met een dierenverzorger, bekijk de voedersessies, of waag je in het wolvenverblijf voor de ervaring van uw leven! Het Polar Park heeft ook een café, een kiosk en een goed gesorteerde cadeauwinkel. Het is leuk voor het hele gezin.

Op zoek naar een onvergetelijk uitzicht over de stad en de omliggende Noorse wildernis? Maak een ritje met de kabelbaan van Narvik. Op 656 meter boven de zeespiegel geniet u van panoramische uitzichten over de fjorden en de bergen.

Voor een antropologische blik op de authentieke Scandinavische cultuur en tradities gaat er niets boven een bezoek aan de familie Oskal en hun kudde rendieren in het Aurora Husky camp in het wilde Målselv. Hier leert u alles over hun inheemse manier van leven, van vandaag de dag tot aan hun voorouders.

Cruises van / naar Narvik in 2023

Excursies en activiteiten Narvik