Olden Cruises

olden norway, Olden, Jostedal Glacier, Briksdalsbreen

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Olden.

Olden, aan de oevers van de uitgestrekte Innvikfjorden, is een Noorse cruisehaven met charmante huizen en een oogverblindend bergachtig decor. Deze bestemming in Noord-Europa is het perfecte startpunt voor het verkennen van de melkblauwe Briksdal-gletsjer en het Jostedalsbreen National Park.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• De Briksdal-gletsjer
• Dalsnibba uitkijk
• Nationaal park Jostedalsbreen


Reis van Olden naar de prachtige Briksdal-vallei tijdens een MSC Excursie. <readmore>[READ MORE]</readmore> U bezoekt een berghut aan de rand van de Briksdal-gletsjer - een deel van de grootste gletsjer van het Europese vasteland! Trek langs een pad langs de rivier en geniet van het uitzicht op de watervallen en majestueuze bergen. Stop dan bij een stuwwal, het puin achtergelaten door een ijzige drift, voordat u aankomt bij een klein meer bezaaid met ijsbergen.

Ontdek de machtige en magische Geirangerfjord - een UNESCO-werelderfgoed. Tijdens een MSC Excursie reist u vanuit de haven van Hellesylt door de Stryn-toppen, waar u watervallen en meren passeert. Als je de berg Dalsnibba beklimt (met een hoogte van 1.500 m) stapt u op het SKYWALK-uitkijkpunt. Geniet van het spectaculaire panorama vanuit de veiligheid van het platform. Vergeet niet uw camera mee te nemen. 

Kies een MSC Excursie naar het grootste wildernispark in het zuiden van Noorwegen, het Jostedalsbreen National Park. Dit prachtige gebied heeft een oase van habitats, waaronder groene valleien, ruige bergen en ontzagwekkende gletsjers. Het kleine dorpje Olden, aan de kop van de Jostedalsbreen-fjord, is een ideaal startpunt voor avonturen rond het meer. Daar slentert u door de prachtige landschappen van de vallei die leidt naar de adembenemende Briksdal-gletsjer.

 

Cruises van / naar Olden in 2023

Excursies en activiteiten Olden