Tromsø Cruises

Tromso Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Tromsø

De levendige Noorse haven van Tromsø, gelegen aan de oostkant van het eiland Tromsøya, is verbonden met het vasteland door een elegante brug. Deze bestemming in Noord-Europa is een toegangspoort tot de poolcirkel en andere natuurlijke juweeltjes. Ontdek in de stad een schat aan attracties en bezienswaardigheden, waaronder de iconische Arctic Cathedral. Bekijk het Polar Museum, de botanische tuinen of het cultureel belangrijke kunstmuseum.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Kabelbaan om Storsteinen te monteren
● Polaria: het Arctic Aquarium
● Tromsø en omgeving per boot

Neem de Fjellheisen-kabelbaan de majestueuze Mount Storsteinen op tijdens een MSC Excursies. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht over de stad Tromsø vanaf het fantastische uitzichtterras van de berg. <readmore>[READ MORE]</readmore> Bewonder de omringende eilanden, toppen en fjorden, 421 meter boven zeeniveau. Deze fantastische attractie is een van de meest gefotografeerde panorama's van Noorwegen, dus vergeet uw camera niet mee te nemen.

Tromsø is de thuisbasis van het Polaria Center, het meest noordelijke aquarium ter wereld. Hier ontdekt u een schat aan prachtig zeeleven, waaronder vissen, schaaldieren en koraal. Bewonder de vier zeehonden terwijl ze door het water zwemmen of bezoek de meeslepende bioscoop. Deze MSC Excursie is een uitstekende manier om het Noordpoolgebied vanuit het comfort van de stad te ervaren.

Maak een MSC Excursie naar het prachtige eiland Kvaløy, waar u kunt genieten van een schilderachtige boottocht door prachtige landschappen. Bewonder overweldigende geluiden, smalle fjorden en dramatisch ruige bergketens. Stop bij een klein vissersdorpje op het eiland Sommarøy, waar u een indrukwekkend uitzicht op Senja zult zien. Bewonder vervolgens de elegante brug in Sandnes Sound, die een opmerkelijke 1220 meter overspant!

 

Cruises van / naar Tromso in 2023

Excursies en activiteiten Tromso