Ferrol Cruises

Ferrol Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Ferrol

Ferrol, een bestemming van Noord-Europa Cruises, ligt aan de Spaanse Atlantische kust in de gemeente Galicië. Deze oude havenstad, afgeschermd van de oceaan door ruige kliffen, heeft veel te bieden. Bekijk het 16e-eeuwse kasteel San Felipe of kom langs bij het fascinerende maritieme museum. In de buurt zorgt Santiago de Compostela voor een buitengewoon dagje uit, dankzij het historische centrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Ferrol's Seafaring Soul en San Felipe Castle
● Verken La Coruña: de ‘Stad van Glas’
● Santiago de Compostela

De stad Ferrol ligt aan de Spaanse Atlantische kust en is doordrenkt van maritieme geschiedenis. Verken het zeevaringsverleden van de stad tijdens een MSC Cruises-excursie met een bezoek aan het Naval Museum. Ontdek scheepswrakken, kaarten, zeilen, wapens en modellen van gezonken schepen. Geniet vervolgens van een schilderachtige boottocht langs de prachtige kust van Galicië, bezaaid met pittoreske dorpjes aan zee. Bezoek ten slotte het 16e-eeuwse kasteel San Felipe, een dramatisch kustfort gebouwd uit steen en aarde. Geniet van het fantastische uitzicht op de monding van de Ferrol en de stadshaven daarbuiten.

De zon die reflecteert op de galerieramen van La Coruña zorgt voor een opvallende luchtspiegeling van reflecties. Een MSC Cruises-excursie naar de 'City of Glass' biedt een dag vol geschiedenis, schoonheid en karakter. Maak een busrit langs de haven, via het eiland Castelo de San Antón, naar de 2e-eeuwse Hercules-toren - een UNESCO-werelderfgoed. Geniet vanaf de top van de berg San Pedro van een prachtig uitzicht op La Coruña met zijn barokke, romaanse en renaissancistische architectuur. Geniet ten slotte van een wandeling door het historische centrum en bekijk het elegante stadhuis. Een stop op het Maria Pita-plein - genoemd naar de vrouw die de Engelse Armada heeft helpen verslaan - zorgt voor winkelen en versnaperingen.

Santiago de Compostela is een van de belangrijkste religieuze centra van Spanje en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens een MSC Cruise-excursie verlaat u het schip in Ferrol voor een pittoreske Galicische busrit. Wandel in Santiago de Compostela door oude straten en pleinen, op weg naar het indrukwekkende Praza do Obradoiro. Bewonder de imposante kathedraal met zijn romaanse, gotische en barokke kenmerken - de veronderstelde begraafplaats van St. James de Grote!

 

Cruises van / naar Ferrol (Santiago de Compostela) in 2023

Excursies en activiteiten Ferrol (Santiago de Compostela)