Belfast Cruises

Belfast Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Belfast

Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland en een bestemming van Noord-Europa Cruises, is een stad rijk aan cultuur, prachtige Victoriaanse gebouwen en een verleden dat wordt gekenmerkt door de industriële revolutie. Verderop wacht een overvloed aan natuurlijke wonderen om ontdekt te worden, waaronder de Giant’s Causeway - duizenden in elkaar grijpende basaltkolommen aan de kust van County Antrim.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
● De Giant's Causeway
● Glenariff Forest Park
● Mount Stewart House

Een MSC Cruises-excursie naar de dramatische kust van Noord-Ierland biedt een onvergetelijke ervaring. Hier ontdekt u de buitengewone Giant’s Causeway-rotsformatie die miljoenen jaren oud is! Na een korte busrit arriveert u in County Antrim, waar u dit geologische fenomeen van dichtbij zult zien. Bewonder ongeveer 40.000 in elkaar grijpende zeshoekige basaltkolommen, ooit gecreëerd door vulkaanuitbarstingen. De spectaculaire geometrie van deze rotsen heeft van de Giant's Causeway in Noord-Ierland de eerste UNESCO-werelderfgoedlocatie gemaakt. Terwijl u daar bent, geniet u van een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan voordat u terugkeert naar Belfast.

Dompel uzelf onder in het betoverende landschap van Glenariff Forest Park - 1185 hectare spectaculair bos in de 'Queen of Glens'-vallei. Tijdens deze MSC Cruises-excursie ziet u tuimelende watervallen, rustige poelen en dramatische stroomversnellingen met wit water. Bezoek daarna het charmante Glenariff Tea House om te genieten van scones, room en jam. Geniet vervolgens van een mooie rit door het glooiende landschap rond de stad Ballymena.

Maak een ontspannen busrit ten zuiden van Belfast tijdens een MSC Cruises-excursie om het elegante Mount Stewart House te zien, een geliefd gebouw van de National Trust. Dit 19e-eeuwse landgoed ligt aan de oevers van Strangford Lough in County Down en is de voormalige residentie van de prominente familie Stewart, die de titel 'de markies van Londonderry' draagt. Hier dwaalt u door de kamers, staart u naar prachtige schilderijen en bewondert u de verfijnde meubels. Ontdek later de glorieuze tuin met een uitzonderlijke verzameling planten. Geniet van het pittoreske meer en het decadente Dodo Terrace met zijn verbazingwekkende verzameling stenen dieren.

 

Cruises van / naar Belfast in 2023

Excursies en activiteiten Belfast