St. Peter Port Cruises

St. Peter Port Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van St Peter Port.

Guernsey is een pittoresk eiland in het Engelse Kanaal, gelegen voor de kust van Normandië. Deze bestemming in Noord-Europa maakt deel uit van de Kanaaleilanden en is een onafhankelijke staat van het Britse kroongebied. Ontdek de charmes van Saint Peter Port, de hoofdstad van Guernsey, met zijn fantastische haven en idyllische stranden. Of ga verder weg naar andere natuurlijke schatten, waaronder het ongerepte landschap van Herm Island.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Hoofdstad van Guernsey Discovery
• Herm-eiland
• Sark per koets

Ontdek Saint Peter Port en zijn architectuur in Regency-stijl tijdens een MSC Excursie. Geniet van een prachtig uitzicht op Castle Cornet terwijl je door de smalle straatjes van de haven dwaalt. Blader door de winkels in de hoofdstraat voordat u stopt bij de historische stadskerk. Bezoek de Victorian Candie Gardens om het standbeeld van Victor Hugo te zien - dichter, romanschrijver en inwoner van Guernsey tijdens zijn meest productieve artistieke periode.

Herm Island, een ontspannen toevluchtsoord waar de natuur de boventoon voert, heeft adembenemende kliffen, glooiende groene heuvels en ongerepte stranden. Verken het eiland tijdens een MSC Excursie, te beginnen met een korte tocht met een veerboot en uitstekende vergezichten. Dwaal rond in de idyllische velden of zoek een prachtig stuk zand om op te ontspannen. Schuur het strand af voor souvenirschelpen of geniet van een heerlijk ijsje.

Maak een MSC Excursie naar het rustige Sark, onderdeel van de schilderachtige Engelse Kanaaleilanden. Na een ontspannen rit met de veerboot stapt u in een tractorbus, lokaal bekend als 'het toastrek', voor een rit de heuvel op naar het dorp. Op Sark rijden geen auto’s en wonen slechts 550 inwoners. Geniet vanuit de stad van een panoramisch uitzicht tijdens een ontspannen rit met paard en wagen over het noordelijke deel van het eiland.

 

Cruises van / naar St Peter Port (Guernsey) in 2023

Excursies en activiteiten St Peter Port (Guernsey)