London Cruises via Southampton

Southampton Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies in de omgeving van Southampton

Southampton is een schilderachtige haven met een kleurrijk maritiem erfgoed, gelegen in Hampshire, Zuidoost-Engeland. De combinatie van middeleeuwse charme, moderne winkelcentra en bekroonde parken maakt dit een zeer aantrekkelijke bestemming in Noord-Europa.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• London Discovery
• Stonehenge en Salisbury
• Windsor kasteel

De hoofdstad van Engeland, Londen, gevierd om zijn opvallende skyline, iconische musea en rode dubbeldekkers, is een stad als geen ander. Tijdens een MSC Excursie maakt u een ritje in de London Eye, passeert u de Houses of Parliament en ziet u de klokkentoren van de Big Ben. Slenter door het romantische Hyde Park, winkel charmante Covent Garden of bezoek de allermodernste musea zoals het Tate Modern. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, cultuur of geschiedenis, de mogelijkheden in Londen zijn oneindig!

Groot-Brittannië is een oud land; een bakermat van prehistorische beschavingen. Maak een MSC Excursie naar de cirkel van Stonehenge, een van de meest intrigerende bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk. Deze UNESCO-werelderfgoedlocatie werd ongeveer 5000 jaar geleden opgericht tijdens het Neolithicum. Hier bewonder je de ring van stenen - elk ongeveer 13 foot hoog, 7 foot breed en weegt bijna 25 ton! Ga daarna naar het middeleeuwse stadje Salisbury om de grote kathedraal te bewonderen - een van de meest voortreffelijke historische kerken in Engeland, die dateert uit de 13e eeuw.

Geniet van een MSC Excursie naar het magische Windsor Castle, gebouwd door Willem de Veroveraar aan het einde van de 11e eeuw. Dit formidabele fort heeft een keur aan voorname kenmerken, waaronder Georgische, Victoriaanse en Gotische kenmerken. Bekijk de State Apartments, gebruikt door koningin Elizabeth II om staatshoofden te vermaken, met beschilderde plafonds, vintage accessoires en kunstwerken van onschatbare waarde. Neem vervolgens de laat-15e-eeuwse Sint-Joriskapel in, de begraafplaats van tien vorsten.

 

Cruises van / naar Southampton (Londen) in 2023

Excursies en activiteiten Southampton (Londen)