London Cruises via Southampton

Southampton Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies in de omgeving van Southampton

Southampton is een schilderachtige haven met een kleurrijk maritiem erfgoed, gelegen in Hampshire, Zuidoost-Engeland. De combinatie van middeleeuwse charme, moderne winkelcentra en bekroonde parken maakt dit een zeer aantrekkelijke bestemming in Noord-Europa.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• London Discovery
• Stonehenge en Salisbury
• Windsor kasteel

De hoofdstad van Engeland, Londen, gevierd om zijn opvallende skyline, iconische musea en rode dubbeldekkers, is een stad als geen ander. Tijdens een MSC Excursie maakt u een ritje in de London Eye, passeert u de Houses of Parliament en ziet u de klokkentoren van de Big Ben. Slenter door het romantische Hyde Park, winkel charmante Covent Garden of bezoek de allermodernste musea zoals het Tate Modern. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, cultuur of geschiedenis, de mogelijkheden in Londen zijn oneindig!

Groot-Brittannië is een oud land; een bakermat van prehistorische beschavingen. Maak een MSC Excursie naar de cirkel van Stonehenge, een van de meest intrigerende bezienswaardigheden in het Verenigd Koninkrijk. Deze UNESCO-werelderfgoedlocatie werd ongeveer 5000 jaar geleden opgericht tijdens het Neolithicum. Hier bewonder je de ring van stenen - elk ongeveer 13 foot hoog, 7 foot breed en weegt bijna 25 ton! Ga daarna naar het middeleeuwse stadje Salisbury om de grote kathedraal te bewonderen - een van de meest voortreffelijke historische kerken in Engeland, die dateert uit de 13e eeuw.

Geniet van een MSC Excursie naar het magische Windsor Castle, gebouwd door Willem de Veroveraar aan het einde van de 11e eeuw. Dit formidabele fort heeft een keur aan voorname kenmerken, waaronder Georgische, Victoriaanse en Gotische kenmerken. Bekijk de State Apartments, gebruikt door koningin Elizabeth II om staatshoofden te vermaken, met beschilderde plafonds, vintage accessoires en kunstwerken van onschatbare waarde. Neem vervolgens de laat-15e-eeuwse Sint-Joriskapel in, de begraafplaats van tien vorsten.

 

Cruises vanaf/naar Southampton (Londen) in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken

OPTIE 1: Volg op de snelweg M3 South de borden naar Southampton. Voeg in op de M27 en volg de borden naar de M27 West. Verlaat de M27 bij de rotonde bij knooppunt 3 en neem de afrit met de borden M271 richting Southampton / The Docks (eerste afslag). Neem bij de Redbridge-rotonde de eerste afslag links en vervolg uw weg over de A3024 richting Southampton, en volg daarna de borden naar de haven van de haven voor uw cruise zoals hieronder weergegeven.

OPTIE 2: Volg vanaf de snelweg M3 de borden naar Southampton. Verlaat de M3 bij knooppunt 14 en volg de borden naar Southampton Docks, die u naar de A33 brengen. Blijf op de A33 en volg de borden naar Southampton Docks. Deze route brengt je naast Dock Gate 4.

Vanuit het zuidwesten
Neem vanaf de A31 Poole / Bournemouth de snelweg M27 en neem de afrit bij knooppunt 3. Neem de afrit met de borden M271 en sla dan de A3024 op, volg de borden naar Southampton Docks.

City Cruise Terminal: gebruik Dock Gate 8 of 10. City Cruise Terminal ligt naast Dock Gate 8 en op minder dan ½ mijl van Dock Gate 10.

Southampton Centraal Station kan worden bereikt:
Het centraal station van Southampton is een korte taxirit van de haven.

  • Per taxi, ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.
  • U kunt ook een offerte aanvragen voor MSC Transfer service via MSC Call Center of uw reisagent.

Southampton Airport (https://www.southamptonairport.com/ligt het dichtst bij de stad. Gelegen op ongeveer 9,6 km afstand, duurt het slechts 20-30 minuten met de taxi om de terminals te bereiken. Het treinstation Southampton Airport Parkway ligt op slechts een paar minuten lopen.
Er rijden de hele dag regelmatige diensten naar Southampton Central. Met zowel nationale als internationale vluchten die dagelijks landen, biedt de luchthaven een scala aan diensten, van bagageopslag tot autoverhuur.

Gaat u met de auto naar de luchthaven van vertrek? Met ParkinGO profiteren MSC-klanten van een korting van 5% op parkeren bij de belangrijkste luchthavens in Europa. Reserveer nu voor de beste deal!