Corner Brook

Corner Brook Cruise

Een vissersdorp in het midden van een bos

Overzie het koude water van de Humber Rivier in de Bay of Islands, en omring uzelf met de hoogste bergen van Newfoundland in Corner Brook, één van de mooiste dorpen in Canada en uw volgende stop tijdens uw MSC Cruise avontuur.

Corner Brook is een kleine dorp met minder dan 20.000 inwoners, maar vol met charme. De perfecte plek voor natuurliefhebbers om te gaan wandelingen in de openlucht en in het bos. In de nabije omgeving zijn er diverse bosrijke omgevingen te vinden, waar u een wandeling kunt maken en in contact kunt komen met de natuur en de lokale dieren. 

 
Cox’s Cove is ook een bezoek waardig vanwege haar adembenemende uitzicht en watervallen. Een kleine vissersdorp uit 1840, gevestigd in een grote baai van de Bay of Islands niet ver weg van Corner Brook. 
 
Een bezoek aan de Gros Morne Nationale Park aan de westkust van Newfoundland zal resulteren tot een magisch moment van uw reis met MSC Cruises. In het park vindt u diverse fenomenale natuurverschijnselen, zoals de bergen in de vorm van gletsjers die erkend zijn door de UNESCO World Heritage Site. Vanaf de top van de Gros Morne bergen kunt u genieten van een uitzicht op de vissersdorpen die ingesloten zijn door hoge heuvels en steile fjorden. Het park is perfect voor het ontdekken van de natuur van Canada, met onder andere de poolhaas, zwarte beer, lynx en de kariboe. 

Cruises van / naar Corner Brook in 2023

Excursies en activiteiten Corner Brook