Saint John

arch bridge, Reversing Falls, Confederation Bridge, Bay of Fundy

Een Unieke Natuurlijke Microkosmos

Wilde landschappen, valleien vol met boerderijen, vissersdorpen, parken en eilanden langs de kust: dit allemaal staat op u te wachten in New Brunswick, een beeldschone maritieme provincie in Frans-Canada.

Uw MSC cruise zal u meenemen op een ontdekkingsreis in een land met duizenden geheimen, magnifieke kusten, bergen, bossen, rivieren en ook nog eens een grote hoeveelheid aan wilde dieren zoals de zwarte beer, walvissen, elanden en zeehonden.

 
De regio is thuisbasis van één van de oudste steden in Canada, met uitzicht op het prachtige Bay of Fundy: Saint John. Er is geen andere plaats in de maritieme met dezelfde natuurlijke charme en de baai staat ook bekend om zijn indrukwekkende golfen. 
 
Op uw MSC cruise krijgt u de kans om de havenstad te ontdekken met zijn beeldschone Victoriaanse architectuur en steile historische straten. Bekijk hoe schepen aanmeren en bewonder de vele restaurants en winkels nabij de historische bezienswaardigheden zoals de New Brunswick Museum, thuis van de Hall of Great Whales en drie verdiepingen vol met fascinerende galeries. Mis ook niet de oudste agrarische markt: Saint John City Markt. De gebruikte balken in de hal zijn afkomstig van oude schepen en zorgen voor een unieke winkelervaring.
 
In Saint John staat u een natuurlijke microkosmos te wachten en vooral in de Bay of Fundy kunt u kijken naar golven die tot wel 16m hoog komen. Het landschap eromheen is vormgegeven door miljarden tonnen stromend water, welk twee keer per dag in en uit de baai stroomt. De Bay of Fundy is ook thuis van de Hopewell Rocks Park, een groep van stenen die tijdens vloed lijken op diverse kleinen eilanden en tijdens eb veranderen de eilanden in grote torens. 

Cruises van / naar Saint John, New Brunswick in 2023

Excursies en activiteiten Saint John, New Brunswick