Boston

skyline, MSC Cruises, Boston, USA

De Culturele en wetenschappelijke hoofdstad van de VS


Als er ook maar één Amerikaanse stad is waar u wat ‘’Europese lucht’’ kunt ademen, dan is het wel in Boston: een grote stad gebouwd voor mensen, dankzij het centrumgebied dat makkelijk  te voet of met het openbaar vervoer te bereiken is. 
Uw MSC Cruise neemt u mee op ontdekking naar de hoofdstad van Massachusetts en biedt vele mogelijkheden om de geschiedenis opnieuw te beleven. Dompel uzelf onder in de kunst, bezoek de musea en proef de heerlijke smaken van één van de beroemdste brouwerijen van Amerika. 
 
Wat Boston anders maakt, is de unieke manier waarop het de aandacht op het verleden combineert met een ambitieus enthousiasme voor de moderniteit. Als u door de stad loopt, is het niet ongebruikelijk om een historisch huis uit de tijd van de Amerikaanse Revolutie te vinden dat naast een futuristische wolkenkrabber is geplaatst, een echt fascinerende mix.

Cruises van / naar Boston in 2024

Excursies en activiteiten Boston

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.