Boston

skyline, MSC Cruises, Boston, USA

De Culturele en wetenschappelijke hoofdstad van de VS

Als er ook maar één Amerikaanse stad is waar u wat ‘’Europese lucht’’ kunt ademen, dan is het wel in Boston: een grote stad gebouwd voor mensen, dankzij het centrumgebied dat makkelijk  te voet of met het openbaar vervoer te bereiken is. 
Uw MSC Cruise neemt u mee op ontdekking naar de hoofdstad van Massachusetts en biedt vele mogelijkheden om de geschiedenis opnieuw te beleven. Dompel uzelf onder in de kunst, bezoek de musea en proef de heerlijke smaken van één van de beroemdste brouwerijen van Amerika. 
 
Wat Boston anders maakt, is de unieke manier waarop het de aandacht op het verleden combineert met een ambitieus enthousiasme voor de moderniteit. Als u door de stad loopt, is het niet ongebruikelijk om een historisch huis uit de tijd van de Amerikaanse Revolutie te vinden dat naast een futuristische wolkenkrabber is geplaatst, een echt fascinerende mix.
 
Een wandeling langs de beroemde Freedom Trail is een van de beste manieren om de sfeer van Boston in te ademen en de geest van een stad rijk aan historische monumenten te absorberen.
Een absolute must om te bezoeken is het gebied van Cambridge, de bron van de grootste geesten van het land, de thuisbasis van MIT en Harvard, twee van de belangrijkste universiteiten ter wereld waar zowel vooraanstaande figuren als Amerikaanse presidenten hebben gestudeerd. Als het om Boston gaat, zijn er niet alleen dingen te zien, maar ook lekkernijen om van te genieten. Als u van gastronomisch eten houdt, maak dan een uitstapje naar Quincy Market: deze levendige markt is een geweldige plek om fast food te kopen en u te laten verrassen door excentrieke straatartiesten.
 
Wilt u zwemmen, wandelen, de ruïnes van een oud fort verkennen en kamperen onder de sterren in een nationaal park? U kunt dit allemaal in Boston doen tijdens uw MSC Cruise. Het Nationale Recreatiegebied van de Boston Harbor-eilanden bestaat uit 34 smalle eilanden verspreid over de historische haven van New England, waar u 'verborgen parels' kunt bezoeken door aan boord van een van de seizoensgebonden veerboten die naar Boston Long Wharf varen.

Cruises van / naar Boston in 2023

Excursies en activiteiten Boston