Cape Canaveral

Cruise to Cape Carneval, USA | MSC Cruises

Ruimteraketten en leuke herinneringen

MSC Cruises excursies aan wal is een goede mogelijkheid om Cape Canaveral en de Space Coast te bezoeken. De plek waar NASA’s fenomenale Kennedy Space Center vandaan komt, ligt op een vlak, moerassig eiland in de Atlantische oceaan, slechts vierentwintig kilometer ten oosten van Cape Canaveral.

Veel van de toeristen die hier op bezoek komen, zijn verbaasd om te zien dat het land dat raketten naar de ruimte stuurt ook veel flora en fauna kent, omgeven door kilometers ruig kustgebied. De aantrekkingskracht van de regio is vooral te danken aan haar reputatie als middelpunt van het Amerikaanse ruimteprogramma sinds 1958: hier op Merritt Island en het nabijgelegen Cape Canaveral Air Force Station waar NASA's ruimteschepen worden vervaardigd, getest en naar de ruimte gestuurd. Het grote Kennedy Space Center Visitor Complex, dat een beetje lijkt op een bekend attractiepark, zal voor iedereen met maar een klein beetje interesse in de ruimtevaart geweldig zijn. Het biedt enorme raketten en de geschiedenis van de maanlandingen tot aan IMAX-films en een ruimtelanceringssimulatie.

Een normaal kaartje biedt een bustoer en toegang tot alle attracties in het complex, evenals de Rocket Garden (waar alle grote raketten van NASA zijn tentoongesteld), de Astronaut Encounter, een kans om een echte astronaut te ontmoeten en de Amerikaanse Astronaut Hall of Fame over de Indian River in Titusville. Als u in Florida reist met een MSC cruiseschip, moet u een bezoek brengen aan Disney World tijdens uw MSC Caribbean cruise. Het is veel meer dan Walt Disney’s originele “attractiepark”, het is een totaal eigen wereld met de meest technologisch geavanceerde en psychologisch briljante attracties in vele interessante vormen over een gebied dat twee keer zo groot is als Manhattan.

In een misdaadvrij gebied waar gezonde Amerikaanse waarden heersen en het concept van onschuldig plezier tot zijn ultieme uiting komt, doet Disney World de echte wereld en al haar problemen even vergeten.  

Cruises van / naar Port Canaveral (Orlando) in 2023

Excursies en activiteiten Port Canaveral (Orlando)