Cruises vanuit Galveston, Texas

Cruises from Galveston, USA | MSC Cruises

Texaanse ontdekkingen wachten op u

Ontdek de haven van Galveston, uw toegangspoort tot een onvergetelijk avontuur met MSC Cruises. Ontdek dit historische eiland dat natuur combineert met gezinsvriendelijke activiteiten en Texaans plezier.

 

Verken het levendige Strand District, bezoek de iconische Pleasure Pier en wandel langs Victoriaanse herenhuizen die boeiende verhalen vertellen over het verleden van Galveston. Ontdek juweeltjes zoals de katholieke kerk St. Joseph's of zoek de spanning op in het Schlitterbahn Waterpark.

Galveston biedt ook buitenactiviteiten variërend van snorkelen, vogels kijken, vischarters en sereen paddleboarden aan de Golfkust. 

 

En voor de geschiedenisliefhebbers: dwaal door het Historic Strand District, ervaar de grandeur van Bishop's Palace en ontdek de rijke spoorwegerfenis van Galveston in het Galveston Railroad Museum.

Cruises van / naar Galveston in 2024

Excursies en activiteiten Galveston

faq

Waar is de cruiseterminal van MSC Cruises die vanuit Galveston, Texas vaart?

Het nieuwe terminalcomplex komt te liggen bij Galveston Wharves Pier 16. Meer details over onze havenfaciliteiten zijn binnenkort beschikbaar.

Hoeveel kost het parkeren bij de haven van Galveston?

Ons nieuwe terminalcomplex zal een parkeergarage omvatten, naast de bestaande 5.000 parkeerplaatsen van de Galveston Wharves. Meer details over onze havenfaciliteiten zijn binnenkort beschikbaar.

Hoe kom ik bij de cruiseterminal in Galveston als ik met het vliegtuig aankom?

Houston William P. Hobby Airport (HOU) en Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH) zijn de dichtstbijzijnde luchthavens vanaf de cruiseterminal in Galveston.

  • Houston William P. Hobby Luchthaven (HOU): Gelegen op 42 mijl van de terminal
  • Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH): Ligt op 71 mijl van de terminal

Biedt MSC Cruises transfers van en naar de luchthaven voor gasten die aankomen?

We werken nauw samen met de haven van Galveston om onze plannen voor cruises vanuit Texas af te ronden. Meer details over ons aanbod zullen binnenkort beschikbaar zijn.