Hilo

Hilo Cruise

Eisland van vrolijkheid

Eén van de meest populaire exotische bestemmingen in de Verenigde Staten, waar de oceaan en de natuur elkaar ontmoeten en het landschap transformeren in een adembenemend panorama. Hawaï is dit en nog veel meer, prachtige wilde eilanden onder leiding van de "Big Island", waarvan de hoofdstad de charmante stad Hilo is. Het is hier dat je verliefd wordt met een oude authentieke cultuur. Het is hier dat uw MSC World Cruise u zal meenemen.

Hilo is één van de meest interessante en gevarieerde steden van de archipel, een speciale plaats voor een onvergetelijke vakantie dat de gave van sterke emoties, zowel voor degenen die op zoek zijn naar rust als degenen die liever avontuurlijke excursies in een ongerept leefgebied geeft. Hier komen de zee, zonnige stranden, het surfen en magische lokale gastvrijheid samen met de adembenemende schoonheid van ruwe paden, regenwouden, geheime baaien, koffieplantages en kleine steden op het platteland lichtjaren verwijderd van hectische toerisme.

In dit land, zal je de magie van het reizen met MSC Cruises ontdekken. Op Big Island kunt u ook de Volcanoes National Park vinden, de thuisbasis van Kilauea, een actieve vulkaan die in de afgelopen 30 jaar   nog steeds lava giet in de zee en geleidelijk het uiterlijk van het eiland verandert. Er zijn twee mogelijke paden voor bezoekers, één gaat rond de Caldera en de andere daalt af naar het gebied van de lavastromen. Er is nog een wonder dat je te wachten staat tijdens uw vakantie met MSC Cruises - Rainbow Falls, de watervallen in Hilo, dat 24 meter hoog zijn en die de bezoekers het schouwspel van meerdere regenbogen in de ochtend mist bieden. De kloof is gevuld met weelderige bossen en de natuurlijke turquoise zwembad die in de Wailuku rivier uitmondt is omringd door wilde gember.

De watervallen stromen over een natuurlijke lava grot, de thuishaven van Hina, een oude Hawaiiaanse godin.

Cruises van / naar Hilo in 2024

Excursies en activiteiten Hilo

REIS NAAR DE CRUISE TERMINAL VAN Hilo