Los Angeles/California

Los Angeles Cruise

De stad van duizend Attracties

Los Angeles is een enorme stad met duizenden facetten en attracties, één van de meest stimulerende stedelijke centra die ooit bezocht kunnen worden.

Uw MSC World Cruise neemt u mee op de ontdekking van een plaats die zijn gelijke niet kent, met zijn gouden Pacific stranden, themaparken uit de filmwereld en loopt naar beneden Sunset Boulevard met de Walk of Fame en de verschillende musea. Los Angeles is perfect voor degenen die genieten van winkelen, entertainment en ontspanning voor een onvergetelijke vakantie.

Wat zal de belangrijkste haltes op uw MSC Cruises excursie? Zonder twijfel een bezoek aan Beverly Hills, het exclusieve centrum van mode en beauty, waar je een groot aantal woningen kan bewonderen in volle Californië stijl. Deze woonwijk is beroemd vanwege de nabijheid van Hollywood en als de thuisbasis van vele filmsterren, evenals voor het hosten van een aantal van de mooiste restaurants, winkels en hotels in de wereld.

En hoe kun je niet het indrukwekkend Malibu bezoeken, de badplaats in het westen van de kust van Los Angeles. De stranden hier zijn de beste voor zwemmen en zonnebaden, dankzij het prachtige landschap dat hen, de grillige bergen van de Santa Monica Mountains National Recreation Area begeleidt.

Niet ver van Malibu is Santa Monica, een andere schitterende attractie bekend om zijn beroemde Luna Park, dat werd gebouwd op de pier in 1909. Deze bruisende stad is ook populair voor het klimaat, de schoonheid van de kust, de efficiëntie van haar diensten, haar clubs , winkels en levendige autovrije straten die vol zijn van straatartiesten die Santa Monica een van de belangrijkste bestemmingen van Los Angeles hebben gemaakt. Met MSC Cruises, krijgt u de kans om één van de mooiste steden ter wereld met eigen ogen te zien.

Cruises van / naar Los Angeles in 2023

Excursies en activiteiten Los Angeles