San Diego

San Diego Cruise

De stad van de pret

Attracties die bekend zijn over de hele wereld voor hun schoonheid en grandeur, eindeloze stranden met talloze mogelijkheden om te surfen en watersporten. Plezier, ontspanning en een mild klimaat die de huid streelt. Dit en nog veel meer kan worden gevonden in San Diego, een stad die gegrift zal blijven in je hart dankzij uw MSC World Cruise.

Gelegen in het zonnige Zuid-Californië, aan de kust van de Stille Oceaan, zal San Diego u verrassen met La Jolla, letterlijk 'de parel', een gebied dat bekend staat om zijn prachtige zandstranden, onderbroken door ravijnen, kliffen en heuvels die eindigen op de berg Soledad. De perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie, met name als gevolg van Torrey Pines State Reserve, een park dat bestaat uit rots en lagune gebieden die in de gelegenheid om te wandelen in volle natuur biedt 2.000 hectare langs de kust.

MSC Cruises zal ook u, in dit land vol verrassingen, op de ontdekking van de beroemde San Diego Zoo, de grootste en meest bekende dierentuin in de wereld op dit moment de thuisbasis van 800 verschillende soorten, met een totaal van ongeveer 4.000 dieren, en bezit een oppervlakte van ongeveer 43 hectare. Het is zeker één van de mooiste attracties in de stad, maar ook als één van de weinige dierentuinen dat de aanwezigheid van een panda onder zijn schepselen kan bogen.

Maar de vakantie is nog niet alles. San Diego bevat ook vele schilderachtige buurten die zeker een bezoekje waard zijn. Eén van deze is ongetwijfeld het Gaslamp Quarter, een brandpunt van de stad waar een groot aantal winkels, theaters, casino's en het nachtleven gesitueerd zijn. Het is perfect om te winkelen tijdens de dag en entertainment 's nachts. De wijk herbergt ook tal van evenementen en muziekfestivals en bevat 94 historische reconstructies gebouwd in het Victoriaanse tijdperk. Je ziet alleen dergelijke plaatsen met MSC Cruises!

Cruises van / naar San Diego in 2023

Excursies en activiteiten San Diego