San Francisco

San Francisco Cruise

Koningin van de baai

En als uw MSC World Cruise u zou mee kunnen nemen naar één van de meest fascinerende steden in de Verenigde Staten? Het maken van uw droom in werkelijkheid is San Francisco, de volgende halte op uw vakantie.

Naast de vele toeristische attracties, is zijn bekendheid gekoppeld aan de grote culturele en architectonische waarde, waardoor het de meest Europese van elke buitenlandse stad is. San Francisco is ook uniek vanwege de bijzondere geografische locatie, die ziet het afsteken tegen de groene heuvels, terwijl op hetzelfde moment uitspreiden direct in de zee, een betoverend uitzicht waaruit u landschappen vol kleuren en harmonie kunt waarnemen.

Zodra u van boord gaat, begint u op één van de ondertekening tochten van MSC. U kunt genieten van het symbool van San Francisco: Golden Gate Bridge, de beruchte rode brug verbindt de stad naar de provincie van Marin. De structuur is één van de wonderen van de wereld, de brutaalste van zijn soort ooit door de Amerikaanse architectuur: de 2700 meter lengte wordt ondersteund door twee gigantische pylonen om de sterke wind en razende stromingen van de baai te weerstaan. Eén van de beste manieren om deze brug te zien is om het over te steken op weg naar Sausalito, een charmante badplaats ook bekend als het Portofino van Amerika, een ander stop op uw onvergetelijke reis naar dit gebied. Sausalito heeft een ander klimaat dan San Francisco, met prachtige zon en het weer is dat een paar graden warmer, ideaal voor een uitstapje buiten de stad met uitzicht op de skyline van San Francisco en het eiland Alcatraz.

Met MSC Cruises, wordt uw vakantie een avontuur, dankzij een bezoek aan de legendarische terreinen van de voormalige maximaal beveiligde gevangenis. Zijn naam, Alcatraz (dat is Spaans voor "pelikaan"), komt uit de vele pelikanen ter plaatse. Het is een attractie die u terug in de tijd brengt en laat u kennismaken met een stukje geschiedenis van San Francisco.

Cruises van / naar San Francisco in 2023

Excursies en activiteiten San Francisco