San Francisco

San Francisco Cruise

Koningin van de baai

En als uw MSC World Cruise u zou mee kunnen nemen naar één van de meest fascinerende steden in de Verenigde Staten? Het maken van uw droom in werkelijkheid is San Francisco, de volgende halte op uw vakantie.

Naast de vele toeristische attracties, is zijn bekendheid gekoppeld aan de grote culturele en architectonische waarde, waardoor het de meest Europese van elke buitenlandse stad is. San Francisco is ook uniek vanwege de bijzondere geografische locatie, die ziet het afsteken tegen de groene heuvels, terwijl op hetzelfde moment uitspreiden direct in de zee, een betoverend uitzicht waaruit u landschappen vol kleuren en harmonie kunt waarnemen.

Zodra u van boord gaat, begint u op één van de ondertekening tochten van MSC. U kunt genieten van het symbool van San Francisco: Golden Gate Bridge, de beruchte rode brug verbindt de stad naar de provincie van Marin. De structuur is één van de wonderen van de wereld, de brutaalste van zijn soort ooit door de Amerikaanse architectuur: de 2700 meter lengte wordt ondersteund door twee gigantische pylonen om de sterke wind en razende

Cruises van / naar San Francisco in 2023

Excursies en activiteiten San Francisco

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf