Pomene

sea, Ocean Cay,Durban

Het Visitekaartje van Mozambique

Uw MSC Zuid-Afrika Cruise heet u welkom in Mozambique, een wonder van de natuur, klaar om ontdekt te worden. Tussen de hoofdstad Maputo, in het Zuiden, en Pemba, in het Noorden van het land, ligt een 2000 kilometer lange kust, gekenmerkt door uitgestrekt wit zand dat opgaat in de horizon, blauwe lagunes, en onontdekte koraalriffen.

Tijdens uw vakantie met MSC Cruises kunt u van boord gaan in Pomene Bay, één van de meest pittoreske plaatsen in Mozambique. Deze uitzonderlijke baai, gelegen tussen de blauwe Indische Oceaan en wateren waar mangroves groeien – deze buitengewone planten lijken als in een sprookjesbos op het water te drijven – wordt beschermd door een lagune die deel uitmaakt van het Pomene Natuurreservaat, een beschermd zeegebied dat dankzij haar afgelegen ligging haar authentieke en wilde schoonheid heeft weten te behouden.

Cruises van / naar Pomene in 2024

Excursies en activiteiten Pomene

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.