Cabo Frio

Cabo Frio Cruise

De charme van de zeebries

Thuisbasis van negen van de beste stranden van Brazilië.Ga langs Cabo Frio tijdens uw Zuid-Amerika cruisevakantie naar Brazilië, en scoor een stijlvolle nieuwe strandoutfit.

De haven van Cabo Frio ligt aan de zuidelijke kust van Brazilië, en is een recente toevoeging aan het cruisebestemmingenaanbod van MSC cruises. Cabo Frio biedt een klassiek voorproefje van het Braziliaanse leven, en is een plek vol geschiedenis, grote winkels - vooral badmode - en echte iconische stranden, bezaaid met modieuze zonaanbidders.

Oorspronkelijk werd het door de Portugezen, die het in 1615 oprichtten, Santa Helena de Cabo Frio (Koude Kaap) genoemd. Het dankt zijn naam aan de kille onderzeestromingen die vanuit Antarctica in de kustwateren stromen. Als een toeristenbestemming is de haven een van de beste tussenstops die u kunt vinden.

Naast een schat aan lokale geschiedenis en archeologische bezienswaardigheden is Cabo Frio ook de thuisbasis van negen van de beste stranden van Brazilië. Het schijnbaar eindeloze Forte-strand (vernoemd naar het oude verdedigingsfort) is waarschijnlijk het meest bekende. Dus zorg ervoor dat u er op uw best uitziet en koop iets leuks voor uzelf in een van de stijlvolle boetieks op de Gamboa-straat (bekend als het ‘paradijs van de badmode’), een must voordat u het strand opgaat.

Later, nadat u heerlijk hebt gelounged in de zon, en hebt gezonnebaad in uw stijlvolle nieuwe zwemkleding, kunt u terecht bij een van de kleurrijke restaurants aan het strand. Hier kunt u de lokale specialiteit, de bijzonder heerlijke en alom bekende garnalenpasta, uitproberen.

Cruises van / naar Cabo Frio in 2023

Excursies en activiteiten Cabo Frio