Copacabana

sea, Rio de Janeiro, MSC Cruises, Crociera

Plezier aan de voet van de Suikerbroodberg

Copacabana wordt aan de oostelijke kant gedomineerd door de Suikerbroodberg en omcirkeld door een reeks heuvels die zich uitstrekken tot aan de baai. Als u rondvaart over de Atlantische Oceaan met MSC Cruises zult u hier getuige van zijn.
De uitbreiding van de stad tot residentieel gebied is beperkt tot de Morro de São João, waardoorBotafogo, en de Morro dos Cabritos worden gescheiden, een natuurlijke barrière naar het westen. Mede daardoor is Copacabana een van 's werelds meest dichtbevolkte gebieden, en een bruisend centrum van sensuele activiteit.

Natuurlijk isCopacabana niet altijd zo geweest als nu. Er zijn nog duidelijk sporen te zien van de voormalige vissersgemeenschap die het gebied domineerde tot de eerste decennia van de twintigste eeuw. Elke ochtend voor zonsopgang vertrekken de boten van de ‘colônia de pescadores’ (de afstammelingen van de vissers) uit de Forte de Copacabana.

Cruises van / naar Copacabana (Rio de Jainero) in 2024

Excursies en activiteiten Copacabana (Rio de Jainero)

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.