Portobelo

Porto Belo Cruise

Een karakteristiek vissersdorp

Als u reist naar de Braziliaanse kust met een MSC Zuid-Amerika cruise ontdekt u een regio die de Costa Verde e Mar genoemd wordt door de toeristische autoriteiten.
De prachtige stranden zijn hier het middelpunt. Op uw reis met uw MSC cruiseschip zal u ongetwijfeld een stop maken bij een van de mooiste zwem- en surfstranden, op het Porto Belo schiereiland, dicht bij Florida. Porto Belo is een vissersgemeenschap gelegen bij het knooppunt van idyllische stranden van het naastgelegen schiereiland.

De meest verleidelijke stroken zand en warm, helderblauw water worden door u ontdekt tijdens een MSC Zuid-Amerika excursie. U vindt dit in Bombas en Bombinhas, op respectievelijk 5 km en 8 km ten oosten van Porto Belo, van elkaar gescheiden door een rotsachtige kaap. De baai waarin ze zich bevinden is erg mooi en biedt een rijke vegetatie achter het strand, en golven die geschikt zijn voor onervaren surfers.

Ten zuiden van Bombinhas, voor als u op zoek bent naar open zee en krachtige golven, ligt het op het oosten gerichte Praia do Mariscal. Het is echter alleen geschikt voor de meest deskundige surfers. U kunt het meeste halen uit uw luxe cruiseschipmet enkele lokale rondleidingen.

Geniet van een lokale bezienswaardigheid en ga naar Ponta do Lobo of trek erop uit en pak een boot naar de eilanden Arvoredo en João da Cunha, die beide fijne stranden bieden.

Degenen die vinden dat geen vakantie compleet is zonder te winkelen, zullen genieten van de winkels en boetiekjes in Porto Belo. U vindt er lokaal handwerk, houtsnijwerk, schilderijen, originele kunstwerken en lokaal gemaakte sieraden, dus zorg ervoor dat u een souvenir meeneemt!

Cruises van / naar Portobelo in 2023

Excursies en activiteiten Portobelo