Ubatuba

Ubatuba Cruise

Geniet van de geweldige natuurlijke inhammen

Ubatuba is een vriendelijk klein dorpje aan de Steenbokskeerkring, 50 km ten noordoosten van São Sebastião. De belangrijkste bezienswaardigheden die u niet mag missen op een MSC Zuid-Amerika cruise zijn de lokale stranden, 72 in totaal. U vindt ze op eilanden en rond inhammen. Door sommigen worden ze beschouwd als de beste van het gebied.
Ubatubais gericht opPraça 13 de Maio, een paar straten van de rodoviária op de Rua Conceição. Hoewel er niets mis is met de eigen Praia de Iperoig dient Ubatuba vooral als uitvalsbasis voor het bezoeken van enkele van de vele andere stranden, bereikbaar met de bus of particuliere boot.

Een excursie aan wal tijdens uw MSC Zuid-Amerika cruise biedt u ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een lokale vestiging van de milieuorganisatie Projeto Tamar. Hier ziet

Cruises van / naar Ubatuba in 2024

Excursies en activiteiten Ubatuba

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.