Puerto Quetzal

Puerto Quetzal Cruise

Land van vuur, kleuren en oude tradities

Een reis tussen vuur en water, tussen de majestueuze vulkanen en prachtige meren. Er zijn zo veel kleuren dat je in hen kunt verdwalen, van de heldere traditionele kleding van de mensen tot de gevels van de kerk. Alles is een regenboog van het leven in Guatemala, vanaf Puerto Quetzal, de grootste haven van het land dat te vinden is op de Stille Oceaan en één van de haltes van uw MSC World Cruise.

In het hart van de Maya-cultuur in Midden-Amerika, zal u een avontuur beginnen dat de schoonheid van een artistieke erfgoed met natuurlijke pracht combineert , en de ontdekking van oude beschavingen met de ruïnes combineert. Dit kan geconden worden bij de indrukwekkende ruïnes van Tikal, de grootste van de oude Maya-steden.

De Maya cultuur overleeft in de kleding van de mensen, religieuze processies, markten en zaagsel en bloemblaadje tapijten, een symbool van de Guatemalteekse heiligheid. Dit alles kan gevonden worden omgeven door een ongerepte habitat, op één van de hoogste vulkanen in de regio en wordt beschouwd als één van de mooiste meren in de wereld. Uw MSC cruise neemt u mee langs de betoverende oevers van het meer van Atitlan, gevormd 84.000 jaar geleden terug in de hooglanden van Guatemala.

De Atitlan, omringd door vele dorpen, waar de bewoners nog steeds Maya klederdracht dragen, heeft immense gewassen koffie, avocado bosjes en een grote verscheidenheid aan landbouwgewassen langs de oevers. Van Puerto Quetzal, kunt u gemakkelijk een stop op uw vakantie plaatsen: Antigua, een prachtige koloniale stad gelegen in het centrum van het land. Beroemd om zijn voorbeelden van goed bewaarde Hispano-Amerikaanse barokke architectuur, werd de stad uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO in 1979. Met MSC Cruises kunt u de levensstijl van Guatemala en zijn oude suggestieve tradities ervaren, een verandring van een droom naar realiteit.

Cruises van / naar Puerto Quetzal in 2023

Excursies en activiteiten Puerto Quetzal