Corinto

Corinto Cruise

Een koloniale stad van ongerepte natuur

Prachtige stranden, torenhoge vulkanen, meren en regenwouden. In Nicaragua, kunt u ongerepte natuur vinden die aan het wachten staat om geleefd te worden, uitgaande van Corinto, de thuisbasis van de grootste haven van het land en één van de bestemmingen op uw MSC World Cruise. Dit pittoreske stadje met zijn tropische idyllische sfeer is gelegen aan de Pacifische kust in het noord-westen van het land, en de straten zijn gehuld in de charme van de koloniale architectuur en gevuld met kleine winkeltjes en oude kerken.

Het is een plek uit het verleden waar je kunt een sfeer van vreugdevolle rust kunt ademen en genieten van de vrijwel intacte geschiedenis tijdens uw vakantie avontuur. Niet ver van Corinto, zal de reis voortgaan met een stop bij El Viejo, een stad die bekend staat om zijn bijzondere culinaire specialiteiten, maar vooral vanwege de historische koloniale tijdperk sites, inbegrepen deze van de Onbevlekte Ontvangenis van Maria basiliek, beschouwd als een zeer belangrijke nationale religieus heiligdom. Een stop die u zeker niet mag missen tijdens deze reis met MSC Cruises: een bezoek aan de Caña Rum Distillery.

Vanuit de haven van Corinto, kunt u de distilleerderij waar de beroemde Flor de Caña rum is geproduceerd bereiken en uitvinden hoe het wordt geproduceerd en onderhouden, evenals de mogelijkheid om verschillende soorten rum voor 18-25 jaar oud te proeven. Hoe kon u tijdens uw vakantie, niet stoppen in de hoofdstad van Nicaragua ? León is adembenemend mooi, een stad vol energie met prachtige stadsgezichten, kosmopolitische restaurants, een bruisend nachtleven en fantastische kunstcollecties. het Museo de Arte Fundacion Ortiz-Guardian, waar u de werken van Rubens, Picasso, Chagall, Rivera en vele anderen kunt bewonderen: Hier kunt u één van de mooiste musea van hedendaagse kunst in het hele land vinden.

Op uw MSC cruise, krijgt u de gelegenheid om een gebied, rijk aan historische, culturele en ecologische schatten, te bezoeken.

Cruises van / naar Corinto (Leon) in 2023

Excursies en activiteiten Corinto (Leon)