MSC Yacht Club | MSC Cruises

MSC YACHT CLUB:
DE ULTIEME LUXE CRUISE-ERVARING

 

MSC YACHT CLUB EEN WERELD VAN LUXE, PRIVACY EN EXCLUSIVITEIT

Voel de finesse en elegantie van luxe cruises met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij.

 

Omring uzelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van onze beste schepen.

 

Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten, waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om uw hoogste verwachtingen te overtreffen.

 

Geniet van de verfijning en elegantie van luxe cruises vanaf uw eerste stap aan boord.

 

Ons toegewijde personeel voorziet in al uw behoeften en zorgt ervoor dat uw reis sensationeel wordt.

 

Welkom bij MSC Yacht Club, waar elk moment is ontworpen om al uw wensen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.


*Houd er rekening mee dat alle MSC Yacht Club gasten ook toegang hebben tot alle faciliteiten van het schip buiten de toegewijde ruimte (zoals specialiteitenrestaurants, het theater en de fitnessruimte).
*Houd er rekening mee dat alle MSC Yacht Club gasten ook toegang hebben tot alle faciliteiten van het schip buiten de toegewijde ruimte (zoals specialiteitenrestaurants, het theater en de fitnessruimte).

Ongeëvenaard comfort en exquise luxe

Ervaar de fijnste luxe accommodatie tijdens uw MSC Yacht Club luxe cruise. Ontdek weelderig ingerichte suites ontworpen met minutieuze aandacht voor detail.

Dompel uzelf onder in het toppunt van comfort met luxe voorzieningen en elegante accenten.

Van Myform Memory matrassen tot Egyptisch katoenen beddengoed en matrassen en een Dorelan kussenmenu, marmeren badkamers tot gratis minibars, aan al uw wensen wordt voldaan voor een werkelijk uitzonderlijke luxe cruise.

 

Beleef een accommodatie van topklasse op onze nieuwste schepen, met innovatieve opties zoals Interior Suites, Executive en Family Suites, Deluxe Suites, Duplex Suites en onze opmerkelijke Royal Suites en Owner's Suite.

 

Geniet van de exclusiviteit en geniet van het panoramische uitzicht vanaf uw privébalkon. Dompel uzelf onder in een vijfsterren cruisekajuit die u dichter bij de zee brengt en u omhult in een ongeëvenaard gevoel van eersteklasheid.

Voorwaarden

  • De gratis cruise-wijziging is van toepassing op de cruisedata of op de bestemming. Een dergelijke wijziging moet worden uitgevoerd tot 30 kalenderdagen voor vertrek, voor een nieuwe cruise die binnen 90 kalenderdagen vanaf het oorspronkelijke vertrekdatum vertrekt. Elke cruiseverandering moet worden aangevraagd via uw reisagent of onze contactcenters.
  • Ontdek het ultieme in MSC exclusiviteit met de MSC Yacht Club, beschikbaar aan boord van al onze schepen behalve: MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera. MSC Orchestra, MSC Poesia en MSC Sinfonia.
  • Mogelijkheid om op maat gemaakte excursies te organiseren, afhankelijk van het reisschema.
  • Voor meer informatie over onze premium extra drankenpakket, klik hier.