PEOPLE

Het welzijn van onze werknemers is onze belangrijkste prioriteit.

MSC Cruises is een mensgericht bedrijf met tienduizenden werknemers van verschillende nationaliteiten over de hele wereld. Meer dan 85% van onze werknemers werkt aan boord van onze schepen.

Welzijn, opleiding en ontwikkeling van werknemers

De meeste initiële training van werknemers aan boord vindt plaats in onze speciale trainingsfaciliteiten voor bemanningen over de hele wereld, waar training in gesimuleerde omgevingen met dezelfde apparatuur als op onze schepen mogelijk is.

Onze werknemers maken ook gebruik van onze uitgebreide bibliotheek met eLearning-materiaal, waaronder e-books, audio learning en opgenomen klassikale sessies.  

 

Met complexe technische apparatuur aan boord doorlopen dek- en motorteams een uitgebreide technische opleiding en certificering, in overeenstemming met alle toepasselijke nationale en internationale regels en voorschriften en in overeenstemming met het Internationaal Verdrag betreffende de normen voor zeevarenden inzake opleiding, diplomering en wachtdienst (STCW).
Of ze nu werken op de brug, in de machinekamer, in de horeca of in een ondersteunende rol aan wal, al onze mensen krijgen de opleiding die ze nodig hebben om uitzonderlijk werk te leveren.

Welzijn, opleiding en ontwikkeling van werknemers

Employee welfare

Diversiteit en inclusie

Succesvolle stappen hebben geleid tot meer diversiteit, met name in de dekafdeling, door nieuwe officieren van diverse nationaliteiten aan te werven.

Onze gastbemanning krijgt training in cultureel bewustzijn en gevoeligheid voor verschillende groepen, waaronder gehandicapten.

Met 120 nationaliteiten in ons bedrijf hebben we een echt internationaal personeelsbestand dat elke overtuiging, kleur en achtergrond vertegenwoordigt.

Diversiteit en inclusie

Diversity and Inclusion

DUURZAAMHEIDSRAPPORTEN

Ons duurzaamheidsprogramma is georganiseerd rond vier belangrijke pijlers: Planet, People, Place en Procurement.

Bekijk onze duurzaamheidsrapporten en ontdek wat wij doen om duurzaam te cruisen.