Pierfrancesco Vago MSC Cruises’ Executive Chairman and Stefano Domenicali President & CEO of Formula 1 (credit Getty Images) Play

MSC and Formule 1® samen de verandering sturen

Passie, uitmuntendheid en het genot om mensen over de hele wereld te vermaken zijn slechts enkele van de kenmerken die MSC deelt met F1®. Constante innovatie en een toewijding aan de volgende generatie milieutechnologieën zijn de drijfveren achter onze samenwerking met de Formule 1®, 's werelds meest prestigieuze autosportcompetitie en meest populaire jaarlijkse sportcompetitie. Om F1® fans en MSC cruisegasten nog meer sensatie te bezorgen, streven we beiden naar technologische vooruitgang die zorgt voor ongeëvenaarde ervaringen voor wie naar een Grand Prix™ kijkt of vaart op onze geavanceerde schepen.

Op MSC cruiseschepen betekent innovatie meer comfort, verbeterde entertainment en vooral milieuvriendelijke technologie, zoals LNG-energie, die onze schepen nog efficiënter heeft gemaakt, wat ons steeds dichter bij onze doelstelling van Netto koolstofvrij brengt. We zijn ook trots op het feit dat investeringen in onderzoek door zowel F1® als MSC zorgen voor verbeteringen in duurzame technologie.

 

Wij zijn er trots op dat wij samen verandering kunnen bewerkstelligen.