MSC and Formule 1® samen de verandering sturen

Passie, uitmuntendheid en het genot om mensen over de hele wereld te vermaken zijn slechts enkele van de kenmerken die MSC deelt met F1®. Constante innovatie en een toewijding aan de volgende generatie milieutechnologieën zijn de drijfveren achter onze samenwerking met de Formule 1®, 's werelds meest prestigieuze autosportcompetitie en meest populaire jaarlijkse sportcompetitie. Om F1® fans en MSC cruisegasten nog meer sensatie te bezorgen, streven we beiden naar technologische vooruitgang die zorgt voor ongeëvenaarde ervaringen voor wie naar een Grand Prix™ kijkt of vaart op onze geavanceerde schepen.

Op MSC cruiseschepen betekent innovatie meer comfort, verbeterde entertainment en vooral milieuvriendelijke technologie, zoals LNG-energie, die onze schepen nog efficiënter heeft gemaakt, wat ons steeds dichter bij onze doelstelling van Netto koolstofvrij brengt. We zijn ook trots op het feit dat investeringen in onderzoek door zowel F1® als MSC zorgen voor verbeteringen in duurzame technologie.

 

Om F1®-fans en MSC Cruises gasten wereldwijd de beste ervaring en entertainment te bieden, werken we samen aan speciale initiatieven die de high-end ervaring van F1® aanvullen met de indrukwekkende vloot van MSC Cruises.
Blijf op de hoogte en kies uit de beste cruisebestemmingen, met een breed scala aan routes en een grote vloot van geavanceerde en unieke schepen.

 

Wij zijn er trots op dat wij samen verandering kunnen bewerkstelligen.