MSC Cruises

Compensatie Pakketten

Voor cruises die we hebben moeten annuleren bieden we onze gasten de volgende mogelijkheden:

• Een voucher voor een toekomstige cruise die overeenkomt met het totaal van de aan de MSC betaalde bedragen, te gebruiken voor alle toekomstige afvaarten in overeenstemming met de voorwaarden die in uw voucher staan vermeld.


• Zodra uw cruise begint, ontvangt u ook een boordkrediet* van :

- 100 € per kajuit voor cruises tot 6 nachten
- 200 € per kajuit voor cruises van 7 nachten tot 20 nachten
- tussen € 200 en € 400 per kajuit voor de "MSC Grands Voyages".

* Het boordkrediet is terugbetaalbaar en van toepassing gevanrende elke periode van het jaar.


Gasten die een eenpersoonskajuit hebben geboekt, ontvangen 50% van het hierboven vermelde krediet aan boord, afhankelijk van de vanur van hun cruise.


Indien u uw voucher al heeft ingewisseld voor een nieuwe cruise die nu geannuleerd wordt, zal er een nieuwe Future Cruise Credit voucher worden opgemaakt. De waarde hiervan zal gelijk zijn aan de door MSC Cruises ontvangen betaling, na aftrek van eventuele restitutie.
De nieuwe voucher behoud de oorspronkelijke waarde aan boordkrediet dat toegkend werd, die is gebaseerd op de lengte van de oorspronkelijk geannuleerde cruise. Het tegoed aan boord wordt eenmalig toegekend en gaat in op het moment dat de cruise van start gaat.
 
Als u recht heeft op een andere vergoeding in verband met de annulering van uw cruise, wordt u hiervan per e-mail of rechtstreeks via uw reisagent op de hoogte gesteld.
 
Heeft u uw voucher al ontvangen? Vul dit formulier in om het te gebruiken.
 
Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw voucher in te wisselen, neem dan contact met ons op via 02/4018930 of uw reisagent en informeer naar de extra voordelen die wij voor u in petto hebben.