Wasservice

Iedereen houdt van het gevoel van fris gewassen kleding en het gemak van een wasservice.

Verleng de ontspanning na een heerlijke lange vakantie door naar huis terug te keren met uw overhemden en broeken gewassen, gedroogd en klaar om op te bergen
Profiteer op elk moment van onze waspakketten, tot de een na laatste dag van uw cruise. Daarom bieden we verschillende wasservicepakketten om uit te kiezen. U kunt al gebruikmaken van de wasservicepakketten, vanaf 20 items per hut per cruise.

Laat uw items gewoon op een willekeurige dag vóór 09.00 uur achter, behalve op de laatste dag van uw cruise, en ze worden dezelfde dag nog om 17.00 uur gewassen in uw hut gebracht. Profiteer nu van onze vooraf geboekte pakketten!

 
* Bij de prijzen die in de persoonlijke omgeving worden weergegeven is de korting reeds toegepast

Geniet optimaal en maak uw cruise nog specialer

Stel uw vakantie samen op basis van uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het beste haalt uit elk moment aan boord. Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop met onze ruime keuze aan excursies, geniet van al uw favoriete drankjes tegen de beste prijs met onze drankenpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke culinaire ervaring met onze dineerervaringen.

Boek online en profiteer van onze kortingen ten opzichte van de prijzen aan boord!